nexo bitcoincash
Artık Nexo’nun Anında Kripto Kredi hizmetinde teminat olarak Bitcoin Cash de kullanılabilecek

Artık Nexo’nun Anında Kripto Kredi hizmetinde teminat olarak Bitcoin Cash de kullanılabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en başarılı kripto kredisi sağlayıcısı olan Nexo, imzalı Anlık Kripto Kredi hizmetleri için kabul edilen teminat listesine Bitcoin Cash’i de (BCH) ekleyerek sürekli büyüyen hizmetini bir kez daha genişlettiğini duyurmaktan büyük memnuniyet duyuyor. Bitcoin Cash, blockchain alanındaki en büyük kripto paralardan biri. Ağı daha büyük bir işlem kapasitesini işleyebilecek şekilde tasarlandığından, kullanıcılarına 10c (USD) kadar düşük maliyetli mikro işlemlerle ve aynı zamanda daha büyük ticari işlemlerle çalışma esnekliği sunuyor. Nexo’nun Anında Kripto Kredi hizmetlerine Bitcoin Cash’i entegre etmek, varlığın hizmet özelliklerini büyük ölçüde artırıyor, satış baskısını kolaylaştırıyor ve HODLing’i uzun vadede daha uygun hale getiriyor. Nexo’nun yeni BCH destekli kredi limiti, yatırımcıların likidite ihtiyacı olduğunda satış yapmak yerine varlıklarına karşılık borç almasına izin veriyor. Daha da iyisi, BCH sahipleri, Nexo’nun tamamen sektör lideri faiz oranlarının ve üstün, vergi açısından verimli hizmetinin tadını çıkarabilir. Bitcoin.com CEO’su Stefan Rust, Nexo’nun Bitcoin Cash’i Anında Kripto Kredi Hatlarına dahil etmesiyle ilgili şu yorum yaptı:

Gittikçe daha fazla şirket, BCH’nin etrafında birçok cephede sürekli yükselen etkinlikler gösteriyor ve bu eylemde yer almak istiyor. Nexo’nun bu furyaya bu denli benzersiz ve ilgi çekici yeni finansal hizmetler ile katıldığını görmek harika.

BCH’nin popülerliği, çok işlevsel ve çok yönlü kullanım durumları, dünya çapındaki tüm kripto kullanıcılarına mükemmel hizmetler sunmaya çalışırken Nexo için mükemmel bir ortak olmasını sağlıyor.

Anında BCH Destekli Kredi Hizmetinden yararlanın

Nexo’nun Instant Crypto Credit Lines ™ hizmeti önemli avantajlar sunuyor:

  • Yıllık yüzde 5,9’dan başlayan en iyi borçlanma oranlarıyla ve yalnızca kullandığınız kadar sürede ödeme
  • Önde gelen denetimli gözetim BitGo tarafından sağlanan tüm gözetimdeki varlıklarda 100 milyon dolarlık sigorta
  • Minimum 500 ABD doları, maksimum 2.000.000 ABD doları aralığında kredi kullanma imkânı (istek üzerine daha büyük miktarlar da kullanılabilir)
  • Kredi kontrolü olmadan otomatik ve garantili anında onay
  • Taksit yok ve asgari kredi geri ödemesi yok
  • Aynı / ertesi gün ücretsiz yerel banka para çekme işlemleri
  • Dünya çapında 200’den fazla ülkede geçerli
  • 40’dan fazla fiat para birimiyle (USD, EUR, JPY, vb.) kullanılabilir
  • #ZeroFees – gizli ücret yok, FX komisyonu yok

Nexo’nun kripto destekli kredilere üç kolay adımda nasıl erişileceğine ilişkin bu hızlı kılavuza bakabilirsiniz. Nexo’nun Blockchain alanındaki en yenilikçi kripto ödünç verme (lending) hizmetini geliştirme konusundaki ilerlemeleri hızla sürüyor.

Nexo hakkında

Nexo, dijital varlıklar için dünyanın önde gelen düzenlenmiş finans kurumudur. 2018 yılında 52,5 milyon dolar yükselttiğinden beri, şirket 200 yetki alanındaki 500.000’den fazla kullanıcı için 40+ fiil para biriminde 1 milyar doların üzerinde kullandırım gerçekleştirdi. Nexo’nun misyonu, 100 milyon dolarlık özel sigortadan yararlanan müşterilerine vergi açısından avantajlı ‘Anında Kripto Kredi Hatları’, yüksek verimli ‘Faiz Kazancı’ ürünleri ve ‘Gönder ve Öde’ özellikleri sunarak dijital varlıkların değerini en üst seviyeye çıkarmak ve Nexo Cüzdanlarında askeri güvenlik sağlamak. Resmi web sitesi: https://nexo.io

Bitcoin CASH Hakkında

Bitcoin CASH, güvenilir üçüncü şahıslar ve merkezi bir banka gerektirmeyen, izinsiz, merkezi olmayan bir kripto paraya sahip kişiler arası bir elektronik para sistemidir. Bitcoin Cash, blockchain alanındaki en büyük kripto paralardan biridir. Ağı daha büyük bir işlem kapasitesini işleyebilecek şekilde tasarlandığından, kullanıcılarına 10c (USD) kadar düşük maliyetli mikro işlemlerle ve aynı zamanda daha büyük ticari işlemlerle çalışma esnekliği sunar. Resmi web sitesi: https://www.bitcoincash.org/

Nexo

Telegram Twitter Facebook Reddit LinkedIn | Email

Nexo hakkında daha fazla bilgi almak için geçmiş dönemde yayınladığımız içeriklere göz atabilirsiniz.

Nexo hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını bulmak için Nexo destek merkezini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin