Artık John McAfee Çin sosyal medya platformunda
Artık John McAfee Çin sosyal medya platformunda

Artık John McAfee Çin sosyal medya platformunda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

John McAfee’yi dijital para birimleriyle uzaktan ve yakından bağlantılı herhangi bir şeyden uzak tutmak çok zor. Şimdi de John McAfee Çin kripto para topluluğuna katılmak için Çin sosyal medya devi Weibo’ya katılıyor. Bu, dünya pazarlarındaki etkisini artırmak için bir planın bir parçası mı yoksa McAfee’nin ürünlerini Çin sosyal medyası üzerinde tanıtması için bir olanak mı, bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

John McAfee’nin Weibo hesabını Çinli bir uzman yönetecek

John McAfee Çin sosyal medyasına el attığını kendi Twitter adresinden şu şekilde duyurdu:

Mia Tam@blockandchain, Çin’de Weibo hesabımı yönetiyor. Çin topluluğu tarafından büyük bir destek var. Mia’yı sizde destekleyerek yardım edin. Lütfen onu takibe alın.

John McAfee 24 Ağustos’ta bundan önce, attığı başka bir tweette şu ifadeleri kullandı:

Çin’in Twitter’daki @SinaWeiboI sürümüne katılıyorum ve Çinli arkadaşlar edinmeyi dört gözle bekliyorum. Bu, @_blockandchain_ (etiket) ve meslektaşları olmadan mümkün olmazdı. Teşekkür ederim Mia!

Peki John McAfee Çin Weibo’yu neden tercih etti?

Google’da olduğu gibi Facebook ve Twitter da engelleniyor, bu platformlar aracılığıyla Çin pazarına ulaşmak imkansız. Weibo’ya katılmak McAfee’nin bölgedeki yatırımcılar ve diğer kripto para meraklıları ile bağlantı kurmasına olanak verecek, ancak McAfee’nin dikkatli olması gerekiyor. Çin hükümeti genel olarak kripto paralarla ilgili içeriğe karşı yasakçı bir tutum sergiliyor.

Geçtiğimiz hafta, Çinli yetkililer bazı önemli Blockchain haber sağlayıcılarının WeChat hesaplarını kapattılar ve kripto paralarla ilgili herhangi bir şeyi engelleyeceklerini belirttiler. McAfee, Weibo’da Twitter’da yaptığı gibi kripto paraları savunmaya devam ederse, o da yetkililerin hedefi haline gelebilir.

Blokt.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin