Arabayla kripto para madenciliği sektöre farklı bir bakış açısı getiriyor
Arabayla kripto para madenciliği sektöre farklı bir bakış açısı getiriyor

Artık arabayla kripto para madenciliği yapabilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şirketlerin, kripto para birimi madenciliğine dönüş yapmaya çalıştıkları için ayrıca ödüllendirilmesi gerekiyor. Bu endüstri çok popüler olmasına rağmen, son zamanlarda kripto para kavramı da çok kötü bir üne kavuştu. Yeni bir startup, elektrikli bir arabanın kripto para madenciliği için kullanılabileceğini iddia ediyor.

Arabayla kripto para madenciliği sektöre farklı bir bakış açısı getiriyor

Kripto para madenciliği dünyasında yıllar içinde birkaç ilginç değişiklik başladı. 2017 sonlarında ve 2018 başlarında, ev madenciliğinin maliyetindeki artışa ve grafik kartlarının fiyatlarındaki yükselişe rağmen sorun, kripto fiyatlarının düşmesi nedeniyle çözüldü.

Aslında, Bitcoin madencilik tesisleri her zamankinden daha fazla çalışıyor gibi görünüyor. Bazı durumlarda şirketler madencilik faaliyetlerine enerji sağlamak için mevcut güç şebekelerine ve altyapılarına güveniyor. Diğer şirketler sadece yenilenebilir enerji kaynaklarına erişmek ve durumun en iyisini yapmak için kendi tesislerini inşa ediyorlar.

CyClean en uzun yol yapan sürücülere ödül veriyor

Blockchain startup’ı CyClean’in planında, kripto madenciliğinin geleceği bugünden çok farklı görünecek. Şirket, elektrikli taşıtları kripto para birimine uygulamaya çalışıyor. Tüm dünyanın, elektrikli taşıtlar konusundaki heyecanı göz önüne alındığında, sonunda böyle bir seçeneği keşfetmek çok dikkat çekici olabilir. Kullanıcı elektrikli aracıyla dolaşırken ayrıca kripto para kazanacak.

Madencilik sürecinin tam olarak nasıl işlediği belli olmasa da, kullanıcıların endişelenmesi gereken bir şey yok. CyClean, kullanıcılar için sabit miktarda günlük ödüller vermeye niyetli. Bu ödüller, günün en uzak mesafeye seyahat eden kullanıcı sayısına göre dağıtılır. Arabalar, elektrikli bisikletlere ve güneş panellerine göre biraz daha farklı olacak, çünkü bu kullanıcıları ödüllendirmek çok daha kolay.

Aracın bagajında GPU madenciliği yapılıyor

Bu fikir ilginç görünse de, şüphesiz CyClean yakın gelecekte büyük bir popülerliğe ulaşacak. Sonuçta, bu iş gibi verimli bir proje yapmak için küresel ölçekte yeterli bir pazar derinliği gerekli. Bu proje otomobil kavramı ve madenciliğin kripto için bir araya geldiği ilk proje değil.

Bir süre önce, bir kullanıcı yeni arabasını tam teşekküllü bir kripto para birimi madencilik teçhizatına dönüştürdü. Aracın bagajına bir GPU madenciliği teçhizatı yerleştirerek araç sürerken Bitcoin için otomobilin pil gücünü etkili bir şekilde kullanabiliyor. Kripto madenciliği endüstrisini geliştiren projeler şu anda umut verici bir noktada.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin