Son bir ay içerisinde yüzde 250 artan altcoin yükselişini sürdürebilecek mi?
Son bir ay içerisinde yüzde 250 artan altcoin yükselişini sürdürebilecek mi?

Son bir ay içerisinde yüzde 250 artan altcoin yükselişini sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin ZIL Mart ayının başından bu yana %250’nin üzerinde büyüme kaydetti. Şu anda altcoin’in yükselişi yavaşlıyor. Bu da alıcıların ZIL’i indirimli fiyattan satın almasına ve tokeni tekrar yükseltmesine neden olabilir.

Zilliqa, blockchain ağlarının ölçeklenebilirlikle ilgili sorunlarını çözmek amacıyla oluşturulmuş, Singapur merkezli blockchain ağıdır. Web sitesine göre, Zilliqa’nın amacı “Web 3.0’ın verimliliğini, güvenini ve şeffaflığını kolaylaştırmak” olarak belirlendi. Sharding, Zilliqa’nın tasarımının temel taşıdır. Sharding ağı “parçalar” olarak adlandırılan daha küçük fikir birliği gruplarına ayırmayı içeriyor. Bu parçaların her biri, işlemleri birbirine paralel olarak işleme yeteneğine sahiptir.

Zilliqa ayrıca parçalama kavramını uygulayan ilk halka açık proje olduğunu iddia ediyor. Ayrıca, Ethereum (ETH) ‘Merge’, Proof-of-Stake’e geçişini ifade ediyor aynı zamanda ağına parçalama uygulayacaktır.

ZIL’in güncel işlem fiyatı

Elde edilen verilere göre ZIL şu anda son 30 günde %224.8’lik bir büyüme oranıyla 0,12 doların üzerinde bir fiyatla işlem görüyor. 24 saat işlem hacmi 2 milyar doları aşan yaklaşık 2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Şu anda Binance ve Digifinex gibi popüler ve güvenilir borsalar ZIL için en iyi borsalar olarak yer alıyor. 7 Nisan’da CryptoSlate, ortak bir eğitim kampanyası başlatmak için altcoin ile ortaklık kurduğunu duyurdu. CryptoSlate, Zeeves’te katılımcılara ödül olarak ZIL tokenleri kazanma fırsatı veren bir dizi test başlatmaya hazırlanıyor. Ayrıca, Zeevers, kullanıcıların her hafta beş CryptoSlate makalesinde ZIL ödülleri kazanmalarına olanak tanıyacak.

Mart ayından bu yana yaklaşık %250 artış kaydetti. Bu, Zilliqa’nın yeni Hizmet Olarak Metaverse duyurusu Metapolis’in doğrudan bir sonucuydu. 2 Nisan’da Zilliqa’nın Metaverse-as-a-Service Metapolis’i Amerika Birleşik Devletleri’nde VIP erişimli bir lansman etkinliği düzenledi. Girişimciler, lüks marka CEO’ları, müzisyenler, sanatçılar, ünlüler, kurumsal yatırımcılar ve basından oluşan bir kalabalık ile sanal dünyanın gizli bakışları paylaşıldı.

Yukarıda yer alan grafiğe gçre ZIL’in fiyatının yalnızca 0,045 dolardan 0,23 dolara yükselebildiğini gösteriyor. Bu piyasa eğilimi devam ederse, altcoin 0,23 dolara geri sıçrayabilir ve 0,12 dolarlık mevcut piyasa fiyatından %105 uzakta olan 0,25 dolarlık direnç seviyesini kırabilir. Bu direnç seviyesini geçtikten sonra, ZIL’in tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yükselmesi olası görünüyor.

ZIL’in geleceği

Altcoin son 30 gündeki devasa artışıyla dikkat çekmeyi başardı. Ek olarak, Metaverse-as-a-Service duyurusu yatırımcıları heyecanlandırdı. Bununla birlikte, kârlarını rezerve eden yatırımcıların bir karışımı ve Bitcoin’in fiyat takibi, tokenin yükselişini durdurdu. Öte yandan, bu hafif düşüş, alıcıların ZIL’i düşük fiyattan satın almaları için bir fırsattır ve muhtemelen başka bir yükseliş trendine yol açar.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin