ARK Invest, Bitcoin için bu olağanüstü seviyeyi işaret etti - Formülü açıkladı!
ARK Invest, Bitcoin için bu olağanüstü seviyeyi işaret etti - Formülü açıkladı!

ARK Invest, Bitcoin için bu olağanüstü seviyeyi işaret etti – Formülü açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kurumsal alıcılar nakit rezervlerinin %10’unu en büyük kripto para birimine dönüştürürse Bitcoin (BTC) en az 535.000 dolara ulaşabilir.

ARK: “Bitcoin fiyatı 535 bin dolara ulaşabilir.”

Yatırım şirketi ARK Invest, “Bitcoin: Kurumlar için Hazırlık” isimli son raporunda S&P 500 şirketlerinden %1’lik bir tahsisin bile BTC/USD spot fiyatlarını 40.000 dolar artırmak için yeterli olacağını söyledi.

Bulgular, kurumsal alıcıların uzun vadeli bir nakit alternatifi olarak Bitcoin’e odaklanmaya devam etmesiyle ortaya çıkıyor.

Raporda şu ifadeler yer alıyor:

“2017’ye kıyasla arama hacimlerine göre, Bitcoin’in fiyat artışının etrafındaki heyecandan daha az etkili olduğu görülüyor. Bitcoin daha fazla güven kazanıyor gibi görünürken, bazı şirketler bunu bilançolarında nakit olarak görüyor.”

Yüzde 1’in çok ötesine geçebilirler

Şirketlerin Bitcoin’in kıtlığı üzerinde sahip olabileceği uzun vadeli etki açısından ARK, olası tahsisatların muhtemelen %1 seviyesinin çok ötesine geçeceğini tahmin ediyor.

Son 10 yıldaki varlık sınıfları arasındaki günlük getirilere dayanan analizimiz, oynaklığı en aza indirirken Bitcoin’e tahsisatların %6,55’e kadar değişmesi gerektiğini öne sürüyor. ARK’nın simüle edilmiş portföy tahsislerine dayanarak, %2,5 ile %6,5 arasındaki kurumsal tahsisler, BTC’nin fiyatını 200.000 ila 500.000 ABD doları arasına getirebilir.

BTC fiyat hareketinin geçtiğimiz haftalarda boğa koşusuna ikna edici bir şekilde devam etmesini sağlamamasına rağmen, statükonun yakında tersine döneceği beklentisi oluşuyor.

Varlık yönetimi devi Grayscale Çarşamba günü piyasayı yeniden canlandıran kıvılcımı sağlayabilir.

Yatırım şirketi BlockTower Capital’in genel ortağı Michael Bucella bu hafta CNBC’ye “Bu alana yeniden tahsis edilen muazzam bir sermaye tabanına sahip büyük ve gelişmekte olan bir kurumlar grubu var.” dedi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin