featured

Ark CEO’su: ”Bitcoin, Apple’dan daha iyi bir fikir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ark Investment Management CEO’su Catherine Wood, CNBC’ye, Bitcoin’in Apple’dan “daha büyük bir fikir” olduğunu açıkladı..

“Bir sürü insan bunu 1 trilyon dolara yaklaşan Apple ile kıyaslamayın diyor. Ama bence Bitcoin, Apple’a göre çok daha büyük bir fikir.”

Wood, kendi fonunun doğrudan Bitcoin sahibi olamayacağını söyledi. Ark Investment Management, 2015 yılında Bitcoin Investment Trust hisselerini satın aldı. O sırada Bitcoin 250 dolardan aşağı işlem görüyordu. Bu ay 20.000 dolara yaklaştı.

ARK yoluna devam ediyor

Banglore Weekly tarafından yayınlanan Menkul Kıymetler ve Değişim Komisyonu (SEC) raporuna göre, Ark Investment Management, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde Facebook Inc.’de yeni bir görev aldı.

Şirket, sosyal paylaşım şirketinin hisse senetlerinin yaklaşık 65.981 hissesini satın aldı. ARK Investment Management’ın Facebook üzerindeki payı %2.8′ ve bu onu hisse senedi en büyük 10. pozisyon yapıyor.

Wood ise ARK’ı 2014 yılının Ocak ayında kurmuştu.

2022’ye kadar değeri üç kat Artabilir

Wall Street stratejisti Tom Lee‘nin tahmininin doğru olduğu kanıtlanırsa, Bitcoin Investment Trust’ın 2022 yılına kadar değeri üç kat artacak.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin