NFT projeleri ilk kez bir şehirde yayınlanıyor
NFT projeleri ilk kez bir şehirde yayınlanıyor

Argo Blockchain kurucuları, NFT yatırım aracının halka arzını planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Non-Fungible token (NFT) yatırımını hedefleyen şirket, Aquis Borsası büyüme pazarında 25 milyon pound piyasa değeri ile listeleme planlıyor.

Kripto para madenciliği grubu Argo Blockchain PLC’nin kurucuları tarafından kurulan, değişmez token odaklı bir firma olan NFT Investments PLC, Bu ay için Londra’daki Aquis Borsası Büyüme Piyasası’nın Erişim segmentinde listeleme planlarını duyurdu.

Değiştirilemeyen tokenler (NFT’ler), bir dijital sanat parçası veya başka bir yaratıcı çalışma için dijital, blok zincir tabanlı özgünlük sertifikaları olarak etkin bir şekilde işlev görüyor. Ayrıca NFT sahibine kopyalanmış olsa bile orijinal eserin sahipliğini talep etme imkanı tanıyor. Bu yıl şimdiye kadar, çeşitli twitler, dijital sanat eserlerinin NFT formları milyonlarca dolar karşılığında açık artırmayla satıldı.

Şirket, 200 milyon hisseyi her biri 5p fiyatına bölerek yaklaşık 10 milyon sterlin artırmayı planladığını ve flotasyondaki piyasa değerinin 25 milyon sterlin civarında olmasının beklendiğini söyledi. İlk halka arzın gelirlerinin, potansiyel yatırımları belirlemek ve ilk operasyonları için işletme sermayesi sağlamak için kullanılması planlanıyor.

Şirket, NFT endüstrisinin küresel olarak ortaya çıkması ve mevcut tahsilat endüstrisinden pazar payı alması için oldukça büyük bir potansiyel pazar olduğunu düşünüyor ve şu ana kadar NFT ticaret tutarlarının hacminin 500 milyon ABD dolarının üzerinde olduğunu vurgulandı. Ayrıca girişimciler, pazarın uzun vadede büyümesini bekliyorlar.

NFT Investments, NFT’lere ve blockchain teknolojisine yatırım yapan şirketlere veya fonlara doğrudan yatırım yapmayı da hedefliyor. Önümüzdeki 12 ay içinde iş kapsamlarının “önemli ölçüde gelişmesini” bekliyor.

Şirketin danışma kurulunda, Argo’nun kurucu ortakları Jonathan Bixby ve Mike Edwards’ın katılımının yanı sıra, birçok kişi tarafından orijinal NFT olarak kabul edilen Crypto Kitties’in kurucu ortağı Mack Flavelle ve efsanr video oyun şirketi Atari kurucusu Nolan Bushnell de bulunuyor. .

Şirketin yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Bixby yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Dünyanın ilk saf oyun NFT aracının halka açık bir pazarda listelenmesine liderlik etmekten inanılmaz derecede heyecan duyuyorum.

Blockchain ve yaratıcı uzmanlardan oluşan ekibimiz gerçekten birinci sınıf ve bu heyecan verici ve büyüyen alanda hissedarlarımız için değer yaratmayı dört gözle bekliyoruz. NFT’lerin dijital koleksiyon piyasalarının omurgasını oluşturacağına ve en iyi bireysel varlıklara sahip olmanın ve temel haklara sahip olmanın hissedarlarımız için muazzam bir değer yaratacağına gerçekten inanıyoruz

proactiveinvestors


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin