ARB fiyatı, arbitrum fiyat tahmini, arbitrum fiyatı

Arbitrum ARB fiyat tahmini: Fiyatı 1 doların altına düşer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta, boğaların $1.20 bölgesini yeniden ele geçirme girişimlerine paralel olarak Arbitrum (ARB) ARB fiyatı önemli kazanımlar elde etti. Blok zinciri verilerine yapılan derin bir inceleme, ayıların şu anda kesin bir şekilde kontrol altında olduğunu gösteriyor. Bu durum, $1 Arbitrum fiyat tahminini doğrulamak için bir düşüş eğilimi yaratacaklar mı?

Arbitrum son birkaç haftada önemli bir ivme kazandırmış gibi görünmesine rağmen, bu ekonomik değerde karşılık bulmadı. Arbitrum ekosistemindeki en büyük balina grubunun şu anda ayı pozisyonu aldığı düşünüldüğünde, ARB fiyatı ne kadar düşecek?

Kripto para piyasaları oldukça volatil ve karmaşık olduğundan, belirli bir kripto para biriminin fiyat tahminleri zor ve riskli bir konudur. Fiyatları etkileyen birçok faktör bulunmaktadır ve bu faktörlerin hepsini tahmin etmek veya doğru bir şekilde yorumlamak zor olabilir. Bu nedenle, fiyat tahminleri yaparken dikkatli olunmalı ve yatırım kararları için yalnızca kendi araştırmanıza dayanmanız önemlidir.

Arbitrum ağ tercihi kazançları ekonomik faaliyete dönüşmedi:

Arbitrum, artan benimsenme ve artan ağ etkinliği nedeniyle haberlere konu oldu. Ancak çekiş kazançlarına rağmen, ARB işlem hacmi düşmeye devam etti.

Aşağıdaki grafik, 8 Mayıs ile 22 Mayıs arasında Aktif Adreslerin (7g) %41 arttığını göstermektedir.

Ancak günlük ARB İşlem Hacmi aynı dönemde 1.27 milyar ARB’den 102.38 milyon ARB’ye düşerek %92 düşüş gösterdi.

Arbitrum 2023 fiyat tahmini

Aktif Adresler (7g), bir ağda etkileşimde bulunan benzersiz adreslerin sayısını ölçer. İşlem Hacmi ise belirli bir ticaret döneminde gerçekleşen işlem faaliyetinin derecesini değerlendirir.

Endişe verici bir şekilde, bu negatif ayrışma farklı şekillerde yorumlanabilir. İlk olarak, aktif adreslerin artması, ağa katılan birey veya kurumların sayısının arttığını gösterir.

Ancak, işlem hacminin azalması, bu yeni katılımcıların mevcut kullanıcılarla aynı sıklık veya hacimde işlem yapmadığını gösterebilir.

İkinci olarak, aktif kullanıcılar geleneksel değer değişimi dışında işlem yapmayan diğer non-transactional faaliyetlerde bulunabilirler. Örneğin, kullanıcılar yeni merkezi olmayan uygulamaları (dApps), token takaslarını, staking’i veya yönetişim oylamalarını test etmekten kaynaklanabilir.

Özetlemek gerekirse, Arbitrum’daki aktif kullanıcıların çoğunluğunun, doğrudan işlemsel değer transferini içermeyen diğer platform özelliklerini kullandığı görünmektedir.

Günlük ARB işlem hacmi artmadıkça, ARB sahipleri yakın gelecekte önemli bir fiyat düşüşü yaşayabilirler.

En etkili Arbitrum balina grubu, 10 milyon ile 100 milyon ARB token arasında bakiyelere sahip olanlar, başka bir satışa başladı.

Dengeyi iki hafta boyunca koruduktan sonra, aşağıdaki grafik 17 Mayıs ile 22 Mayıs arasında 130 milyon ARB’den fazlasını sattıklarını göstermektedir.

Mevcut piyasa fiyatı olan 1.12 dolar üzerinden hesaplandığında, satılan tokenler yaklaşık olarak 145 milyon dolar değerindedir.

Arbitrum ARB fiyat tahmini

Hatırlanacağı üzere, yakın zamandaki 120 milyon dolarlık büyük bir Airdrop’un büyük kurumsal yatırımcıların bu kümesine gittiği bilinmektedir.

Görünüşe göre şu anda nakite dönüştürüyorlar. Bu balinaların fiyat üzerindeki etkisini göz önünde bulundurarak, satış yapmaya devam ederlerse ARB’nin 1 doların altına düşme olasılığı bulunmaktadır.

ARB Fiyat Tahmini: 1 doların altında yeni bir geri çekilme olacak mı?

Market Value to Realized Value (MVRV) oranı, mevcut Arbitrum sahiplerinin finansal durumunu değerlendirir ve 1 dolarlık bir düşüşün en olası ARB fiyat tahmini olduğunu göstermektedir.

Son 30 günde ARB satın alan çoğu yatırımcı %6 zarardadır. Geçmiş veriler, ARB sahiplerinin fiyatın %8 daha düşmesine kadar satış yapmaya devam edebileceğini göstermektedir, bu da 1 dolara doğru bir düşüşü işaret eder.

Eğer 1 dolarlık destek tutunamazsa, ARB daha da aşağı, 0.90 dolara doğru düşebilir.

Arbitrum (ARB) ARB Fiyat Tahmini Mayıs 2023

Buna karşılık, boğalar ARB’nin 1.20 dolarlık kilometre taşını geri kazanarak ayısal ARB fiyat tahminini geçersiz kılabilecek bir ivme bulabilirler. Bununla birlikte, fiyat kendi maliyet noktalarına yaklaştığında, yani yaklaşık 1.19 dolar civarına geldiğinde sahipler satışa başlayabilirler.

Yine de, boğalar 1.19 dolara erişirse, ARB 1.30 dolara doğru bir ralli yapabilir.

beincyrpto.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin