Arbitraj fırsatları
Arbitraj fırsatları

Günün arbitraj fırsatları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birçok insan kripto ticareti ile para kazanmak istiyor. Bunu yapmak için birçok yöntem var, ancak farklı yöntemlerin bir arada kullanılması en iyi sonuçları verebilir. Aynı zamanda biraz daha zaman alıcı. Bu yazıda, farklı seçenekler ile keşfedilen fırsatlar sunulacak. Nihai hedef, arbitraj fırsatları kullanarak ayda 2.000 dolar kazanmak.

Arbitraj fırsatları

Para kazanmak için herhangi bir planda olduğu gibi -ya da en azından bunu yapmaya teşebbüs- başarılı olmak için geniş bir hazırlık yapmak gerekir. Kripto dünyasında, otomatik olarak para kazandıran tek bir yol yok. Aklınızda uzun vadeli bir yatırım olmasına rağmen, her zaman farklı fırsatları keşfetme arzusu olmuştur. Kripto arbitraj ticareti, bu konuya ilgi duymaya başlayanlara yardımcı olabilir.

Arbitraj fırsatlarının ilgi çekmesinin temel nedeni açıklamak kolay. Her şeyden önce, her zaman farklı borsalarda farklı para birimleri arasında fiyat boşlukları bulunuyor. Bu, her şeyden önce uçucu bir kripto parası endüstrisinin özelliği. İkincisi, bu yöntem teknik analiz gerektirmez.

Bugün arbitraj ticareti sunan kripto paralar: XRP, LTC, ETH, BTG, XLM, ONT

Hazırlık sabır gerektirir

Kağıt üzerinde, fonları bir borsadan diğerine taşımak çok kolay. Arbitraj ticaretinin ekmeye tereyağı sürmek kadar kolay olsa da ilk olarak bu borsalarda paraya ihtiyaç var. Aktif olmayan bir trader’ın fonları bir donanım cüzdanında ya da en fazla bir borsada bulunuyor. Ancak en az 0,1 BTC’lik bir denge ile birden fazla borsada hesap kurulması gerekir.

Bitcoin kullanmaktan bahsetmişken, bu çok hantal bir deneyim olmaya devam ediyor. Şimdiye kadar borsalara para transferi yapmak için en az kullanışlı seçenek. Şu an bir transfer altı onaylamadan geçmek için iki saatten fazla sürdü. Bu, altı Bitcoin ağı onayına ihtiyaç duydukları için, bazı küçük borsalarla ilgili başka bir sorun. XRP veya LTC gibi tüm borsalar arasında para transferi için diğer seçeneklerde keşfedilebilir.

Bugünün arbitraj fırsatları: BCHABC, XMR, Dash, BTG, ETH, DOGE

Kripto para borsası bollukları ve KYC prosedürleri

Kripto dünyasında, bir borsa kullanmak çok basit. Birden fazla borsa ile uğraşırken -aktif olarak arbitraj seçeneklerini araştırmak herkes için bir zorunluluk- bu durum biraz daha karmaşık. Her borsa hesabı için benzersiz şifreler ve 2FA’nın oluşturulması oldukça zaman alıcı olabilir. Hesap güvenliğinin herkesin her zaman bir numaralı önceliği olması gerektiğinden, tek seferlik bir “yatırım” yapılması gerekiyor. Uzmanlara göre 2FA sunmayan herhangi bir borsadan her ne pahasına olursa olsun kaçınılmalı. Neyse ki, çoğu platform aktif olarak böyle bir seçenek sunuyor.

Göz önünde bulundurulması gereken bir diğer husus, bir kişinin kullanmak için karar verdiği her borsada KYC doğrulama sürecini nasıl tamamlaması gerektiği. Her bir platform için aynı belgeler kullanılabildiğinden, bu büyük bir problem değil. Bununla birlikte, her borsa biraz farklı bir üçüncü tip doğrulama talep ediyor gibi görünüyor. Kullanıcılara genellikle bir selfie alma ve borsa adı ve platform kimliği ile bir kağıt tutmaları önerilir.

Arbitraj fırsatları sunan kripto paralar ve borsa detayları

Teorik olarak, her borsaya kaydolmak mümkün olsa da mutlaka yapılması gereken bir şey değil. Şu anda, doğrulanmış olması gereken ilk başta Kraken, Poloniex, Bitstamp ve Exmo, borsa hesapları yeterli. Bunlara ek olarak, Livecoin, CEX, Gate ve Binance’de de doğrulanmalı. Diğer borsalar zamanla eklenebilir, ancak bunların hepsi genel olarak arbitraj fırsatları için daha yaygın platformlar gibi görünüyor.

Örümcek stratejisi

Tüm yukarıdaki yazılanlar yapıldıktan sonra beklemeye ve fırsatları gözetlemeye geçilmeli. Yani birden fazla borsada onaylı hesaplar açılacak ve elinizdeki mevcut bakiye duruma göre dağıtılacak. 0,1 BTC’lik bir yatırımla gelecek fırsatlar yakalanıp borsalar arası aktarım için alternatifler değerlendirilirse aylık 2000 dolar gibi bir gelir ayı piyasasında elde edilebilir. Boğa sezonunda daha fazlası olması kuvvetle muhtemel olup hiçte göz ardı edilebilecek bir kazanç değil. Yeni oluşum ve arbitraj fırsatlarını araştırmaya ve sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin