Dikkat! FOMO’ya kapılmayın: ARB piyasalarda fiyatlanmaya başladı…

Dikkat! FOMO’ya kapılmayın: ARB piyasalarda fiyatlanmaya başladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun zamandır beklenen Arbitrum tokeni (ARB), piyasaya çıktı. 23 Mart Perşembe günü piyasa çıkışını yapan kripto para biriminde fiyatlanma oldukça volatil kaldı. Birçok borsada yer alan ARB, Huobi Global’de dikkat çekti. Fiyat ilk listeleme ile beraber 12 dolara kadar yükseldi.

Hatta ByBit’te 14 dolara kadar ulaştı. Token Airdrop sonrası büyük ölçüde değişti. Fiyatlanma noktasında FOMO’ya kapılıp işlem yapmamak gerekir. Yatırımcılar bu sürede oldukça ARB paritesinden uzak durmalıdır.

ARB tokeninde fiyat o kadar oynak ki 12 ile 15 doları gördükten sonra geri çekilerek 1,5-4 ve 7 doları görebildi.

ARB sonunda piyasalarda boy gösterdi

Arbitrum’daki etkinlik, Delphi Digital’in bir raporunda yatırımcıların Airdrop alma şanslarını artırmak için blok zinciriyle etkileşime girdiğini öne sürdüğü Kasım ayından bu yana artıyor.

Defillama’ya göre Arbitrum’un kilitli toplam değeri (TVL), rakip katman 2 zincir Optimism’in iki katı olan 2 milyar dolar.

Arbitrum tabanlı merkezi olmayan borsa GMX, Airdrop’ta 8 milyon token alarak ARB’nin en büyük tek sahibi oldu. ARB/USDT paritesi Binance borsasında da yaklaşık 3 saat sonra aktif olacak. Kripto topluluğu, riski göz önünde bulundurarak işlemlerini yürütmesinde fayda var.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin