Araştırma şirketine göre bu Bitcoin modeli 100.000 dolara işaret ediyor
Araştırma şirketine göre bu Bitcoin modeli 100.000 dolara işaret ediyor

Araştırma şirketine göre bu Bitcoin modeli 100.000 dolara işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Araştırma şirketi Nautilus Research, Bitcoin’de (BTC) büyük kırılmalardan önce tarihsel olarak meydana gelen ve potansiyel olarak bir sonraki boğa koşusunun başladığına işaret eden modellerin ortaya çıktığını söylüyor.

Bitcoin modeli

Bir Twitter gönderisinde, Nautilus Research, Bitcoin’in şu anda 2012 ve 2017 boğa koşularından önce ortaya çıkan bir model oluşturduğunu öne sürüyor.

“Bitcoin, önceki büyük kırılmalardan hemen önce oluşan modellerde yankılanıyor.”

Bağımsız araştırma şirketinin grafiğine göre, Bitcoin tarihsel olarak patlama döngüsünün yüksek seviyelerinden en az %80’inde düzeltme yaşadı ve ardından ortaya çıkan boğa piyasasını başlatmadan önce bir yıldan fazla bir süre konsolide oldu. Tarih eğer herhangi bir gösterge ise, Bitcoin yakında en 100.000 $’ın üzerine gidecek parabolik bir rallinin eşiğinde.

Peter Brandt kurumsal ilgiye vurgu yapıyor

Yaygın bir şekilde takip edilen piyasa analisti Peter Brandt, en büyük kripto para birimine artan kurumsal ilginin rolünü vurgulayarak BTC hakkında kendi görüşlerini sunuyor.

“Bitcoin, eğer mevcut kazanç Ekim sonuna kadar devam ederse, şimdiye kadarki en yüksek ikinci aylık kapanışa hazır. Kurumlar Bitcoin mülkiyetine giderek daha fazla dahil oluyor. Kurumlar, varlıklarının değerini aylık olarak belirlemekte.”

Buna ek olarak, derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings, Bitcoin’in, BTC’nin 2019’un en yüksek seviyesi olan 13.000 dolarlık kilit seviyenin üzerine çıkmasıyla kripto alanında hala “açık lider” olduğunu söylüyor. Brandt gibi Weiss Ratings’den Juan Villaverde de ralli için kurumsal katılıma işaret ediyor.

Bitcoin, varlıklarını kripto para birimine dönüştürmek isteyen geleneksel yatırımcılar için vazgeçilmez varlıktır. Bu nedenle, Bitcoin’in liderliği ele geçirdiğini her gördüğümüzde, alana yeni paranın girdiğinden emin olabiliriz. Bu, herhangi bir sürdürülebilir kripto boğa koşusu için bir ön şart durumunda.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin