featured
Coinbase platformlarının kullanımı, yüzde 80 düştü

Araştırma: Coinbase platformunun kullanımı, ayı piyasası nedeniyle düşüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Girişim şirketi Tribe Capital tarafından hazırlanan bir rapora göre, ABD’li müşteriler tarafından Coinbase platformunun kullanımı, Aralık ayından bu yana yaklaşık yüzde 80 oranında azaldı.

Coinbase platformlarının kullanımı, yüzde 80 düştü

Aralık 2017’de Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesini görerek 20.000 dolara kadar ulaştı. O zamandan beri Bitcoin fiyatı %60’lık bir düşüş gördü. Ayrıca Coinbase üzerinde alış ve satış yapan aylık ABD müşterilerinin sayısının yüzde 80 azaldığı bildirildi. İlgili araştırma, sayıların kapsamlı olmadığını ve yalnızca kredi kartlarından ve diğer tanımlanabilir banka transferlerinden kaynaklanan ABD işlemlerini içerdiğini belirtiyor.

Araştırma, Coinbase’in ayı piyasasında düşüş yaşadığı yönündeki iddiayı desteklemek için Diar’ın araştırma şirketi tarafından yayınlanan başka bir raporun verilerini kullandı. Diar’a göre, ABD doları da 2017’nin dördüncü çeyreğinden 2018’in üçüncü çeyreğine dek %80 düştü. Coinbase konuya yönelik yorum yapmayı reddetti. Diar ayrıca Binance’teki USDT işlem hacminin, 2011 birinci çeyrekteki zirvesinin yarısı olduğunu bildirdi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin