Bu şirket merkezini değiştiriyor: Kripto dostu ülkede artık göreceğiz!

Arap ülkesinden bir lisans daha: Kripto dediğimizde aklımıza o ülke mi gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının hakimi olabilmek adına ülkeler artık yarışır duruma geldi. Bundan uzun değil sadece birkaç yıl önce önlem ve yasaklamak için tedbirler alınması gerektiği konuşuluyordu. Şimdi ise ülkeler, bu endüstriye liderlik edebilmek adına elinden geleni yapıyor. Bu konuda Arap ülkesi ise ciddi şekilde ilgileniyor.

Varlık yöneticisi Securrency Capital, Abu Dabi’nin Finansal Hizmetler Düzenleme Kurumu’ndan (FSRA) müşterilerine kripto ticareti hizmetleri sağlamak için bir lisans aldığını duyurdu.

Aracı kuruma, FSRA tarafından Kategori 3A aracılık statüsü verildi. Lisans kapsamında şirket, kurumsal ve perakende yatırımcıların bölgede artan kripto talebinden yararlanmak için dijital varlıklarla ticaret yapmasına izin verecek.

Menkul Kıymet Sermayesi dijital varlık alım satım hizmetlerine başladı

Yapılan bir basın açıklamasına göre, Securrency Capital 12 Nisan’da Abu Dabi Global Market’in (AGDM) Finansal Hizmetler Düzenleme Kurumu’ndan (FSRA) bir Finansal Hizmetler İzni (FSP) aldı. Ayrıca komisyoncu, kripto varlıklarına yatırım yapmak isteyen müşterilerine dijital varlık alım satım hizmetleri de sunmuş olacak.

Securrency Capital Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Amir Tabch, hareketin firmanın sunduğu ürünlerin listesini genişletmesine ve aynı zamanda varlık tokenizasyon teknolojisinden yararlanmasına izin vereceğini söyledi.

Bybit ve Binance, Abu Dabi için lisans almıştı

Son zamanlarda Birleşik Arap Emirlikleri, kripto dünyasına karşı sergilediği ılıman tavırla dikkat çekiyor. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Abu Dabi’de faaliyet göstermek için FSRA’dan bir lisans alalı sadece birkaç gün geçti. Bybit ise aynı şekilde gerekli faaliyetler yürütebilmek adına düzenleyicilerden gerekli izinleri almıştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin