featured
NEAR Protocol alınır mı?

Aralık’ta değerini 2 katına çıkaran bu altcoine dikkat! Hala alınabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yüksek düzeyde ölçeklenebilirliği ile bilinen NEAR, önemli bir ralli yaptı. Aylık 6 dolarlık dip noktasından fırlayan token şu anda 15,37 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi 16 doları da aşarak ATH’sini yenileme yolunda görünüyor.

NEAR için yükseliş sinyalleri devam ediyor mu?

Son 7 günde %71,5 yükselen NEAR fiyatının aylık yükselişi ise %87,4’e ulaştı. Protokolün arkasındaki ekip, tokenin yükseliş eğilimine katkıda bulunan iyileştirmeleri ve ortaklıkları duyurmayı sürdürüyor.

Terra’nın NEAR ve Aurora ekosistemi ile UST stabilcoin entegrasyonu, kullanıcılar tarafından bir süredir beklenen bir olaydı. Resmi bir gönderiye göre bu entegrasyon, bir Aurora DeFi ağ geçidi olan NearPad ve aynı ekosistem üzerinde çalışan bir likidite ve borçlanma protokolü olan Rose ile yapılan bir ortaklıkla kolaylaştırıldı.

NEAR’ın arkasındaki ekip, ortakların Aurora’da daha fazla benimsendikçe Terra ekosistemini ve stablecoin UST’yi güçlendirebileceklerine inanıyor. Bu anlamda kullanıcılar, varlıkları Aurora’dan Terra’ya veya diğer herhangi bir uyumlu Blockchain’e taşımak dahil olmak üzere kaldıraç yapabilecek birkaç yeni kullanım durumuna sahip olacaklar.

Kullanıcılar, yukarıda belirtilen ekosistemlere katılmaya ve UST likiditesi sağlamaya teşvik edilecek. NearPad ve Rose’un kurucusu Aiden Knox, bu entegrasyon hakkında şunları iddia etti:

UST’yi topluluğumuza ekosisteme getirmek için Terra ile ortaklık kurmak, Near ve Aurora ekosistemini büyütmek için büyük bir adım olacaktır. UST’yi yalnızca NearPad ve Rose’a getirmek için değil, aynı zamanda bu ortaklığın sağladığı daha derin entegrasyonlar ve ortak projeler için de Terra ekibiyle yakın çalışmaktan heyecan duyuyorum.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin