Aralık ayında takip edilmesi gereken 5 DeFi projesi

Aralık ayında takip edilmesi gereken 5 DeFi projesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi tarafında yeniden hareketlilik yaşanıyor. Kasım ayını biraz daha sessiz geçiren merkezi olmayan finans sistemleri, yılın son ayında neler yapabilecek? Fazlasıyla bir sektör haline gelen DeFi’ler yeniden sürprize imza atabilir. Bu alanda öne çıkabilecek muhtemel 5 varlığı paylaşmak istiyoruz.

Chainlink (LINK)

Listenin bir numarasında LINK var. Piyasanın önemli varlıklarından biri olan Chainlink istenilen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi. Çeşitli blok zincirlerini birbirleriyle etkileşim içine girmesini sağlayan yapıya sahiptir. Aralık ayında LINK, Japonya’nın en büyük borsası BitFlier’da listelenecek. 

LINK yükselen bir destek çizgisinden ayrılıyor. 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi olan 22,10 dolarlık yatay destek alanının üzerine çıktı. Bu nedenle, potansiyel olarak yukarı doğru bir hareket başlatabilir.

THORChain (RUNE)

DeFi projelerinde ikinci sırada THORChain var. Merkezi olmayan bir likidite protokolüdür. Kullanıcıların çeşitli ağlar üzerinden alışveriş yapmasına olanak tanır. 2,85 milyar dolar değeriyle piyasada 63. sırada yer alıyor. 

RUNE alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Zıplamadan ve yukarı doğru hareket etmeden önce 18 Kasım’da (yeşil simge) destek olarak doğrulamak için geri döndü. Sıçrayış aynı zamanda 10 dolarlık yatay alanı destek olarak doğrulamaya da hizmet etti.

Orion Protocol (ORN)

ORN, fazlasıyla yatay şekilde ilerleyen bir yapıya sahip. Eylül ayından bu yana 7 doların biraz üzerinde dolaşıyor. Aralık ayında resmi olarak likidite artırma eklentisini sunacak. Bu da varlığın fiyatlanmasına etki edebilir. Orion Protocol, 296. sırada bulunuyor. Piyasa değeri ise 263 milyon dolar civarında.

Swipe (SXP)

Kipto para birimini, finans dünyalarını birbirine bağlama amacına sahip bir kripto para platformudur. Ana token, ağa güç sağlayan ve işlem ücretlerini ödemek için kullanılır. Aralık ayında önemli bir uygulama piyasaya çıkacak. Swipe Financial uygulaması kullanıcılara sunulacak. Şu anlık paralel bir kral içinde ilerliyor.

Reserve Rights (RSR)

Son DeFi projesi ise RSR. Reserve stabilcoin (RSV) ve Reserve Rights token (RSR) olmak üzere iki token kullanılır. İkincisi, birincisinin fiyatını 1$’da tutmak için bir arbitraj sistemini tercih eder. Aralık ayının sonu gününde Ethereum öncesinde bir minnet programı başlatacaktır.

beincrpyto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin