featured

Aralık ayında alınabilecek en iyi fan tokenleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünya Kupası’nda grup maçları bitmesine az bir süre kaldı. Pazar günü itibarıyla turnuvada ikinci hafta geride kaldı. Kripto yatırımcıları ise hem maçların zevkini çıkarırken hem de fan tokenlerini takip ediyor.

Kasım ayının bitmesiyle beraber aralık ayında takip edilebilecek fan tokenlerini sizlerle paylaşacağız. Listede 2 tane milli 1 tane ise kulüp tokeni yer alıyor. İşte aralık ayında fan tokenleri için takip edilmesi gereken varlıklar…

Portekiz Milli Takım Taraftar Tokeni (POR)

Portekiz Milli Takım Taraftar Tokeni (POR) iki hafta içinde önemli bir düşüşe tanık oldu. Fan token 6,52 $ direncinden %51,5 düştü. 

Kripto para fiyatı şu anda 3,19 dolardan işlem görüyor. Söz konusu desteği sürdürmeye çalışıyor. Yükseliş momentumu bu destekte yenilenirse taraftar tokeni başka bir tersine dönüşe tanık olabilir.

4 $ işaretini aşmak için bir yükseliş dönüşü, fiyat iyileşmesi için ek onay verecektir. Tersine bir durumda ise, 3.15$ desteğinin altında kapanan günlük bir mum, düzeltmeyi 2.5$ işaretine kadar uzatır.

Paris Saint-Germain Taraftar Tokeni (PSG)

Taraftar tokeni günlük teknik tablosu, aşağı inen bir trend çizgisinin ders kitabı ticaret kurulumunu gösteriyor. Son dört ay içinde, bu futbol taraftarı tokeni sürekli olarak direnç trend çizgisinin etkisi altına girdi. 

Bununla birlikte, günlük RSI eğimindeki yükseliş sapması, daha düşük seviyelerde artan satın alma baskısını gösteriyor. Piyasa senaryosu düzelirse, genel trend çizgisinden olası bir kırılma, piyasa duyarlılığının yükselişlerde satıştan düşüşlerde alıma geçtiğini gösterecek. Modelin kırılması fiyatı 10 dolara götürebilir.

Arjantin Futbol Federasyonu Taraftar Tokeni (ARG)

Fan tokenleri listesinde son olarak Arjantin varlığına yer verdik. Arjantin-Suudi Arabistan maçında aldığı yenilgiyle büyük bir düşüş görmüştü. 27 Kasım’da, Arjantin Futbol Federasyonu Taraftar Tokeni (ARG) fiyatı, 4,5-4,2 dolarlık kritik bir birikim bölgesinden düşüş eğilimi gösterdi.

Günlük RSI aşırı satış bölgesine girmenin eşiğinde, bu da satış faaliyetinin aktif olarak aşırı genişlediğini gösteriyor. Ayrıca fiyatların, kırılan desteği yeniden test etmek için küçük bir yükseliş eğilimini tetiklemesi bekleniyor.

Token fiyatı şu anda 3,68 $’dan işlem görüyor. Eğer satıcılar ARG fiyatını 4,2 $ ters çevrilmiş direncin altında tutmayı başarırsa, dinlenme sonrası düşüş fan tokenini 4,2 dolara doğru götürebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin