Aptos yükseltmesine sayılı günler kaldı! APT fiyatı iki katına çıkabilir
Aptos yükseltmesine sayılı günler kaldı! APT fiyatı iki katına çıkabilir

Aptos yükseltmesine sayılı günler kaldı! APT fiyatı iki katına çıkabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Katman-1 blockchain protokolü Aptos Network, Aptos Node v1.2 sürümünün yakında Aptos Mainnet’e geleceğini söyledi. Yükseltme, performansı artırmak, zaman aşımlarını azaltmak ve yeni tamsayı türlerini desteklemek için yeni özellikler ve geliştirmeler sunacaktır.

Aptos (APT) fiyatı, büyük topluluk desteği nedeniyle Ocak ayında %450’nin üzerinde yükseldi ve yükseltmeyle birlikte APT fiyatının yeni zirvelere ulaşması bekleniyor.

Aptos, Node v1.2 sürümünü duyurdu

Aptos’un resmi Twitter hesabına göre, Aptos v1.2 Sürümü yakında Aptos Mainnet’e geliyor. Ekip, topluluğun GitHub’da görüntüleyebileceği yeni özellikleri ve geliştirmeleri testnet üzerinde test etti.

Aptos Düğümü v1.2 sürümü, zaman aşımlarını azaltmak için üstel geri çekilme ve zaman aşımlarını daha iyi işlemek için performans optimizasyonları ekleyecektir.

Aptos Katman-1 blockchain, Move programlama dilini kullanır. Yükseltme, yeni tamsayı türleri (u16, u32, u256), görüntüleme işlevleri, işlem bağımsız değişkenleri için derleme zamanı kontrolleri ve akıllı sözleşmeler için destek ekleyecektir. Aptos ana ağındaki yeni sürüm, işlem verimliliğinin artmasını ve birden çok token değişikliği yapılmasını sağlayacaktır.

Ekip, özellikler ve geliştirmelerin yanı sıra, doğrulayıcıların veya sistemi DoS’nin çökmesine neden olan birkaç hatayı da düzeltti. Hatalar, rutin üçüncü taraf denetimi ve hata ödül programı sırasında belirlendi.

APT fiyatı büyük ralliye hazır mı?

Aptos (APT) fiyatı Ocak ayında %450 gibi büyük bir ralli kaydetti. APT fiyatı son 24 saatte %12’nin üzerinde artışla 18,24 dolardan işlem görüyor. Ayrıca son 24 saatte işlem hacminin %50 artması ilginin arttığına işaret ediyor.

APT fiyatının ana ağda Aptos Node v1.2 sürümünden sonra yükselmesi muhtemeldir. Aptos, en iyi 100 kripto listesinde 24. sırada yer alarak hızla topluluk desteği kazandı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin