featured

APT, piyasadaki durgunluğa aldırmadan yükselişe devam ediyor! Trendin arkasındaki sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Aptos’un (APT) fiyatı, bir haftadır yükselişte. FTX’in çöküşünden olumsuz etkilenen fiyat, yeniden gücünü toplamış gibi görünüyor. Altcoin’in fiyatı, kripto pazarındaki yavaşlamanın ortasında bile yeni zirvelere yükseliyor.

Neler oluyor?

Çarşamba günü Binance, Aptos blockchain’inde meydana gelen gelişmeleri anlatan bir tweet yayınladı. Bir süredir dikkatleri üzerine toplamayı başarmış olan Aptos, özellikle toplulukla ilgili bazı hamleler yapmaya başladı.

Kurucular Mo Shaikh ve Avery Ching, blockchain’in planlarını açıkladıkları bir duyuru paylaştı. Bu duyuru, dünya çapında ev sahipliği yapan çok sayıda konferans ve geliştirici buluşması olması beklenen Aptos Dünya Turu idi. Ayrıca burada geliştirici topluluğuna odaklanıldı. Ancak genel topluluk için başka bir duyuru daha vardı.

Aptos Pazartesi Hareketi, kurucuların topluluktan gelen soruları yanıtladığı, devam eden bir etkinliktir. Pazartesi günü düzenlenen ilk etkinlik, altcoin’in fiyatı için de olumlu gelişmeleri beraberinde getirdi.

APT

Yükselişin ardındaki diğer bir önemli faktör, NFT’lerin blockchain’de daha popüler hâle gelmesi ve daha fazla koleksiyonun Aptos’ta piyasaya sürülmeyi seçmesidir. Ek olarak, Binance de son fiyat hareketine bir katkıda bulundu.

Kripto borsası, Aptos için iki yeni likidite havuzu eklediğini duyurdu. Dünyanın en büyük borsasına APT/BTC ve APT/USDT havuzlarının eklenmesi, fiyatın %50’den fazla artmasına yardımcı oldu.

Yukarı yönlü hareket devam edecek mi?

Altcoin fiyatının yükselişinin arkasındaki ana etken, şu anda hem topluluğundan hem de kripto sektörünün önde gelen oyuncularından aldığı destek. Bu yükseliş ivmesini sürdürmek için, muhtemelen diğer borsalardan daha fazla desteğe ihtiyacı olacaktır.

Ayrıca, geliştirme beklendiği gibi blockchain’de başarılı bir şekilde devam ederse, ağın artan kullanımı da işlemleri gerçekleştirmek de fiyatın yükselişe devam etmesine yardımcı olabilir. Böylece, NFT alanının büyümesi ve ağdaki DeFi alanı altcoin’in mevcut ivmesini korumasına yardımcı olabilir.

APT’nin fiyatı geçen ay %400’ün üzerinde arttı ve şimdiden tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 19 dolara dokundu. Fiyat, son yedi günde %130 oranında arttı ve şu anda Coinmarketcap’te Bitcoin’in ardından en trend olan ikinci kripto para birimi.

Bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin