Satın alınabilecek 5 Metaverse tokeni

Apple’ın yeni gözdesi Metaverse: Açıklama şirketin CEO’sundan geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMetaverse çılgınlığına bir şirket daha katılmak için düğmeye bastı. Teknoloji devi Apple, Meta evrenine sessiz kalmadı. 27 Ocak Perşembe günü gelen haberlere göre Amerikalı teknoloji devi Metaverse için gerekli adımları atacak.

Apple CEO’su Tim Cook, 27 Ocak’ta şirketin Metaverse emellerini ima etti ve artırılmış gerçeklik uygulamalarının genişletilmesinden bahsetti. Bu Metaverse dünyası için iyi bir haber olarak karşılandı. Ayrıca bu dünyadan geri kalmak istemeyen şirketin attığı adım takipçileri tarafından beğenildi. 

Metaverse ile ilgili bir soruya yanıt olarak Cook, “Bu alanda çok fazla potansiyel görüyoruz ve buna göre yatırım yapıyoruz” dedi. Apple, App Store’da 14.000 artırılmış gerçeklik uygulamasına sahip ve bu, daha fazla yatırımla artabilir.

Apple CEO’su, Meta alanında yatırım yaptıklarını dile getirdi

Tim Cook, dün yaptığı bir açıklama ile beraber Meta alanında yaptıkları geliştirmeleri paylaştı. Cook, “Biz yenilikçi bir şirket prensibine sahibiz. Zamanla yeni şeyler keşfediyoruz. Metaverse alanında potansiyel olduğunu biliyoruz, şirket olarak bunu baz alarak yatırımımızı yapıyoruz” açıklamasını yaptı. 

Cook ayrıca Apple’ın araştırma ve geliştirme çabalarının “donanım, yazılım ve hizmetlerin kesişimine” odaklandığını söyledi ve “sihrin gerçekten burada gerçekleştiğini” ekledi.

Açıklamadan sonra Apple hissesi artış yaşadı

CEO Tim Cook, yaptığı açıklama sonrasında hisse senetlerinde artış yaşandı. Dün itibarıyla APPL hissesi yüzde 5.7 arttı. Mesai sonrası işlemlerde hisse başına 167 dolara kadar çıktı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin