featured

Son Dakika: Apple Pay üzerinden USDC ile kripto ödemesi yapılacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasını mutlu edecek bir haber geldi. Önemli haberlere ihtiyaç duyan piyasa için Apple Pay ile ilgili haber paylaşıldı. Artık USDC ile kripto ödemesi yapılabilecek.

Stablecoin’in arkasında yer alan Circle, Apple ile büyük bir anlaşmaya vardı. Her iki şirket, kripto ödemeleri konusunda fikir birliğine vardı. Kripto paraların bir kez daha hayatımıza girdiğine şahit oluyoruz.

Circle USDC’deki kripto ödemeleri, Apple Pay’deki belirli işletmeler için sunacak. Ödemeler, Safari kullanarak ödeme seçeneğiyle uygulamaya dayalı olacak.

Apple Pay ödemeleri nerede geçerli olacak?

Circle’ın normal dijital ödeme modu için hızlı ödeme için etkinleştirileceği belirtildi. Ödemeler, Safari tarayıcısını kullanarak yapılacağı da gelen bilgiler arasında Buna ek olarak müşterilerin artık özelliğe erişmek için bir hesap oluşturması veya form doldurmasına gerek duyulmayacak.

Kripto ödemeleri, yerel işletmeleri hedef alacak. Aynı zamanda müşterilerin tercih edilen borsada Apple Pay ile kripto satın almalarını sağlanacak. Apple Pay ve Circle ödemeleri iş birliği, kripto para kullanmayan müşterilerden ödeme yapılmasını sağlayacak. Bu, Apple’ın geniş erişimi göz önüne alındığında kripto kabulünün genişletilmesi için büyük bir gelişme olacak.

Apple Pay üzerinden yapılacak olan ödeme ve işlemlerde açıklandı. Buna göre kolay ödemeler, NFT pazar yerleri, kripto oyunları, kripto borsaları, kripto cüzdanları ve sınır ötesi havale sağlayıcıları gibi kripto varlıklarına yardımcı olacaktır. Apple’daki kripto desteği daha ucuz maliyetlerle ödeme anlaşmaları için kullanılabilecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin