Wozniak’ın tokenindeki muazzam artış sonrası dev bir borsa daha tokeni listeleyecek
Wozniak’ın tokenindeki muazzam artış sonrası dev bir borsa daha tokeni listeleyecek

Wozniak’ın tokenindeki muazzam artış sonrası dev bir borsa daha tokeni listeleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, kısa süre önce bir blok zincir ve yeşil enerji projesi olan Efforce’u başlatmıştı. Bu projenin tokeni, geçen hafta en büyük kripto borsalarından birinde listelendiğinden bu yana olağanüstü bir değer görmüştü.

Steve Wozniak projesi, iyi amaçları hedefliyor

Tüm Efforce projesi, geçen hafta tamamen faaliyete geçti ve enerji verimliliği piyasalarında kuralları değiştirmeyi hedefleyerek, dünyanın her yerinden herhangi bir yatırımcının gezegene yardım etmesini sağladı. Bu çaba, şu anda Wozniak’ın üstlendiği ikinci en büyük iş girişimi olarak duruyor, ilki Silikon Vadisi emektarının neredeyse elli yıl önce kurduğu Apple.

Wozniak yaptığı açıklamada, Efforce’nin, herhangi bir kullanıcının finansal olarak yararlanmasını ve dünyanın enerji verimliliği projelerine katılmasını sağlayan ilk merkezi olmayan platform olarak geliştirildiğini açıkladı. Bunu yaparak Wozniak, karşılığında anlamlı bir çevresel değişimin sağlanabileceğini belirtti.

WOZX tokeninde büyük kazançlar

Efforce, projenin başlamasından kısa bir süre sonra Wozniak’ın imzası olan token’ı da piyasaya sürdü. Wozniak (WOZX) jetonu, HBTC kripto borsasında listelenmişti ve operasyonunun ilk 13 dakikasında 950 milyon $ yatırım çekmeyi başardı. Bu da projeyi destekleyen devasa rakam düşünüldüğünde aslında şaşırtıcı değil. Haber, Cuma günü yayınlanan bir basın açıklamasıyla ortaya çıktı.

Ancak şu an, kripto para daha da büyük kazançlar gördü. Muazzam miktarda yatırımcı ilgisi sayesinde, WOZX tokeni ticarete başladığından bu yana % 1.400’e yakın fiyat artışı gördü ve başlangıçta 0.1 $ ‘dan Pazartesi gününün 1.41 $’ lık fiyatına yükseldi. Elbette, böyle bir meteorik yükseliş gören herhangi bir varlık türü için, düzelme eğiliminde olduğundan, standart ihtiyat uyarısının söylenmesi gerekir.

Önümüzdeki hafta da WOZX tokeninin Bithumb Global’de işlem görmeye başlaması planlanıyor.

Jacob Visetti, Efforce’nin kurucu ortağı olarak duruyor ve proje hakkında kamuoyuna açıklama yaptı. Visetti, dışarıdaki küçük işletmelerin birçoğunun üretim sürecini düzene sokmak, LED ışıklara geçmek ve hatta ısı tasarrufu için bina yalıtımına yatırım yapmak için gereken başlangıç ​​sermayesine sahip olmadığını vurguladı. Tüm bu projeler, bu işletmeler için uzun vadede tasarruf sağlarken, bu yükseltmeleri gerçekleştirmek için başlangıç ​​sermayesine sahip değiller.

Visetti, Efforce’un bu işletme sahiplerinin, herkesin yatırım yapması için sadece kendi projelerini platforma koymasını sağlayacağını açıkladı. İş sahibi daha sonra bu projeler için gereken fonu güvence altına alabilir ve uzun vadede tasarruf sağlayabilir.

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin