Wozniak’ın tokenindeki muazzam artış sonrası dev bir borsa daha tokeni listeleyecek
Wozniak’ın tokenindeki muazzam artış sonrası dev bir borsa daha tokeni listeleyecek

Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, Crypto Invest zirvesine katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknoloji yatırımcısı Tim Draper ve Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, Crypto Invest zirvesine katılacaklar. 22-24 Ekim tarihleri ​​arasında Los Angeles’ta yapılacak olan zirvede pek çok sektör uzmanı konuşmacı olarak yerlerini alacak.

Steve Wozniak, Crypto Invest zirvesinde Blockchain ve kripto sektörü hakkında konuşacak

Apple’ın kurucu ortağı ve azılı bir kripto destekçisi olan Wozniak, ana sahnede bir konuşma yapacak. Wozniak, Blockchain ve kripto para sektörünün geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında konuşacak.

Zirvenin diğer önemli konuşmacıları ise şu şekilde: Tim Draper, Kavita Gupta, Avi Ben-David, Scott Walker, Dan Morehead, Jeremy Gardner, Ran Neuner, Rodney Sampson, Adam Draper, Crystal Rose, James Glasscock, Josef Holm ve Alon Goren.

ICO / STO finansmanı

Etkinlik, ICO veya STO projeleri için de sektör yatırımcılarının önünde tartışma olanağı sunacak. Crypto Invest, etkinlik için önde gelen kripto fonlarıyla işbirliği yaptı.

Zirve, melek yatırımcılar, risk sermayesi yatırımcıları, perakende yatırımcılar, emlak yatırımcıları, girişimciler, borsalar, brokerlar, servis sağlayıcıları ve medya mensuplarını bir araya getiriyor.

Kaliforniya’da 22 Ekim – 24 Ekim tarihlerinde Los Angeles Kongre Merkezi’nde yapılacak zirveye 4.500’den fazla katılımcı bekleniyor.

Biletler hala satışta. Detaylar Crypto Invest Summit‘te.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin