Wozniak’ın tokenindeki muazzam artış sonrası dev bir borsa daha tokeni listeleyecek
Wozniak’ın tokenindeki muazzam artış sonrası dev bir borsa daha tokeni listeleyecek

Apple kurucu ortağı kripto para çıkardı! WOZX nasıl alınır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Apple kurucu ortağı Steve Wozniak bu hafta yeni bir kripto para birimi başlattı. Wozniak’ın yeni enerji tasarrufu platformu Efforce’un tokenine WOZX ismi verildi. Peki WOZX nasıl alınır?

Şirket tarafından yayımlanan whitepaper dokümanında Efforce ile ilgili şu ifadeler yer alıyor:

Efforce inalarının veya endüstriyel süreçlerinin enerji verimliliğini iyileştirmek isteyenleri temsil eden tokenlerle geri ödeyen ve bir katılımcı havuzuyla bir araya getiren Blockchain tabanlı bir enerji tasarrufu ticaret platformudur.

Başka bir deyişle WOZX, Efforce’un enerji tasarrufu girişimlerinde yer alanlara veriliyor. Token sahipleri, Efforce platformunu içeren karar verme sürecine de katılabiliyor.

WOZX nasıl alınır?

WOZX şu anda yalnızca bir borsada mevcut: HBTC. Ve önümüzdeki hafta, Bithumb Global’den de satın alınabilecek.

WOZX satın almak için HBTC borsasında bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Ancak borsaya girdikten sonra doğrudan WOZX satın alamıyorsunuz, eşleştirildiği tokeni satın almanız gerekiyor. O da Tether (USDT).

HBTC’de USDT satın almak oldukça kolay. Bankanızı veya kredi kartınızı borsaya bağlayıp satın al düğmesini tıklayabilirsiniz. Borsaya girdikten sonra USDT’yi WOZX satın almak için kullanabilirsiniz. Coinbase ve Binance gibi diğer borsalarda satın aldığınız USDT’yi HBTC’ye taşıyabilir ve ardından bu USDT’yi Woz’un yeni tokenini satın almak için kde ullanabilirsiniz.

Bu haberin yazıldığı sırada Wozniak‘ın WOZX tokeni 1,09 dolardan işlem görüyor.

 

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin