Detaylar belli oldu: Apecoin'in son yükselişinin arkasında metaverse hamlesi mi var?
Detaylar belli oldu: Apecoin'in son yükselişinin arkasında metaverse hamlesi mi var?

Detaylar belli oldu: Apecoin’in son yükselişinin arkasında metaverse hamlesi mi var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – APE fiyatları, kripto çöküşünün ortasında iki gün içinde hızla yükseliyor. Otherside ekibi, gelecekteki bir Metaverse projesi için oynanış ve bir web sitesi içeren bir tanıtım videosu yayınlamaya karar verdi.

Yeni web sitesinde “Otherside” benzeri birkaç ayrıntıyla karşılaşıyoruz:

  • Oyun içi pazar yeri ipucu: “Yolcular, satın almak, satmak, ticaret yapmak için bir araya gelin.”
  • Otherdeed’e özgü Metaverse NFT koleksiyonunun sahipleri, oyunun son görünümünü belirlemek için testlere ve demolara katılabilecekler.
  • SDK uygulamasını kullanarak kendi öğelerinizi oluşturma ve geliştirme için avantajlar kazanma fırsatı.

Böyle büyük ölçekli ve ilham verici bir duyuru, proje hayranlarına güven verdi ve sadece iki gün içinde APE fiyatlarını %70 oranında artırdı.

Ayrıca, tokenin kendisi, en büyük 100 Ether balinaları arasında ortalama 36.138 dolar satın alma büyüklüğü ile en çok satın alınan ilk 10 listeye geri döndü. APE en büyük 500 Ethereum balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşme haline geldi.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1524848464970104832

Ape sınırları aşmaya devam ediyor

1 Mayıs’ta başlayan The Otherside, düzenli haberler vermeye devam ediyor. BAYC topluluğu kesinlikle şu anda kripto dünyasının Terra tarzı değil, olumlu anlamda ana habercileri olarak adlandırılabilir.

“Otherside” Metaverse projesinin, halka açık ihalenin başlamasından sonraki üç saat içinde 55.000 NFT’lik tüm mevcut Otherdeed arsalarını nasıl sattığını hatırlamakta fayda var.

O zaman tokenin fiyatı 305 dolar APE idi. Toplamda, şirket 317 milyon dolara eşdeğer olan 16.7 milyon APE toplamayı başardı. Bu, bir NFT projesinin rekor düzeyde halka arzıydı.

Etherscan’a göre, Otherdeed tokenlerinin satışı, Ethereum blockchain gaz ücretinin 8.000 GWEI’ye fırlamasına ve tüm Ethereum arzının yaklaşık %18 oranında azalmasına neden oldu.

Yuga Labs daha sonra ApeCoin’in uygun ölçeklendirme için kendi blok zincirine ihtiyacı olduğunu belirtti ve gazın maliyetini dengeleme sözü verdi.

Ape, piyasadaki genel paniğe rağmen ilerlemeye ve pozitifliğe ilham vermeye devam ediyor. Bu süreci takip etmek kesinlikle çok ilginç olacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin