Apecoin
Apecoin

Apecoin yatırımcıları, %25’e varan rallinin ardından dikkatli olmalı! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeCoin (APE), 4 saatlik grafiğinde yukarı kanalda (sarı) toparlanırken son üç gün içinde oldukça iyi bir performans sergiledi. Önemli düşüşün ardından, alıcılar piyasaya 10,6 dolar civarında yeniden girdiler ve fiyatı birkaç haftanın en düşük seviyelerinden yukarı çektiler.

İleriye dönük olarak, satıcılar bu yüksek oynaklık aşamasını durdurmaya çalışabilir ve 13,3 dolar direncinde bazı engeller oluşturabilir. Bir düşüşü önlemek için alıcıların mevcut yukarı kanalın sınırlarını korumaları gerekiyordu. Yazım sırasında, APE son 24 saatte %11,14 artışla 13,4298 dolardan işlem görüyor.

APE 4 saatlik grafik

Bored Ape Yacht Club, 17 Mart’ta yeni kriptosu ‘ApeCoin’i piyasaya sürdükten kısa bir süre sonra, kamuoyunda büyük bir ilgi gördü.

Lansmanından sonra üstel bir sıçramadan sonra, kripto kendisini geçen ay 10-15 dolar arasında salınım yaparken buldu. Apecoin’in 4 saatlik grafiğinde, 10 dolarlık tabandan en son birden fazla yükselişi yutan mumun sıralandığını gördü.

Sonuç olarak, 20 EMA (kırmızı), 50 EMA’nın (camgöbeği) üzerinde hızlandı ve grafiklerde yükseliş eğilimi gösterdi. Bu büyüme, fiyatın yüksek oynaklığa girerken Bollinger Bantlarının üst bandını test etmeye devam etmesine neden oldu.

Trend çizgisi direnci (beyaz) 13,3 dolarlık yatay dirençle çakıştığından, ayılar muhtemelen fiyatı yukarı kanalın alt trend çizgisine çekmeyi hedefleyecektir. Bu modelin altında bir kırılma, 12,7 dolar seviyesindeki desteğin test edilmesine neden olabilir. 20-EMA olası bir arıza için destek sunabilir.

Teknik gösterge

Çoğunlukla, boğa RSI fiyata karşılık geldi ve yukarı kanalda büyüdü. Aşırı alım işaretinden makul bir geri dönüş, RSI’yi güneye giden bir yörünge için konumlandıracak.

Ayrıca, son ralli sıfır çizgisini geri aldığından CMF bir yükseliş kenarı öngördü. Şimdi, boğalar bir trend kararlı hareketinden önce 0,06 direncini test etmeye baktı.

Aroon yukarı (sarı) ve Aroon aşağı (mavi) göstergeleri zirvelerine ulaştığında, APE‘nin fiyatı küçük bir gerileme ile karşı karşıya kalabilir.

Apecoin fiyat analizi sonuç

13 dolar bölgesindeki çoklu dirençler arasındaki birleşme göz önüne alındığında, Apecoin kısa vadeli bir düşüşle karşı karşıya kalabilir. Mevcut modelinin altında bir kırılma, düşüş eğilimlerini yeniden ateşleyebilir. Bu durumda, boğaların 20 EMA’nın desteğini sağlam tutması gerekiyordu.

Öyle olsa bile, yatırımcılar kârlı bir hamle yapmak için daha geniş piyasa duyarlılığını ve zincir içi gelişmeleri hesaba katmalıdır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin