Apecoin önceki günün kayıplarını telafi etti! Fiyat daha fazla yükselebilir
Apecoin önceki günün kayıplarını telafi etti! Fiyat daha fazla yükselebilir

Apecoin önceki günün kayıplarını telafi etti! Fiyat daha fazla yükselebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Apecoin, önceki günün tüm kayıplarını silerek Cumartesi günü şiddetle yükseldi. Boğalar, fiyat hareketinde güçlü sinyaller vererek bir geri dönüş yapıyor. Yatırımcılar, APE’nin daha da yükselmesini ve günlük grafikte yeni bir talep bölgesi oluşturmasını bekleyebilir.

Anahtar noktalar

  • APE fiyatı, güçlü yükseliş momentumu kalıcı olduğu için daha da patlamaya ayarlandı.
  • Günlük grafikte bir sonraki yukarı yönlü hareket olarak 28 dolara sıçrama bekleniyor.
  • Dezavantajı, üç seansın en düşük seviyesini oluşturan 19 dolar civarında sınırlı görünüyor.

Yayınlanma tarihi itibariyle, APE gün için %27 artışla 22,90 dolardan işlem görüyor.

APE fiyatı yükselişe devam ediyor

Günlük grafikte Apecoin, 10,90 dolar civarında güçlü bir destek bölgesini barındırdıktan sonra sürekli olarak kuzeye doğru ilerliyor. Fiyat, 19 Nisan’dan bu yana hızla ivme kazandı ve üstel kazançlar kaydetti. APE, iki haftadan kısa bir sürede %145’lik bir büyüme kaydetti. Güçlü yeşil şamdan, fiyattaki yukarı yönlü momentumun devam ettiğini gösterir.

Apecoin alıcıları daha da yükselirken, ilk olarak Cuma günü elde edilen 27,78 dolarlık rekor yüksek seviyeleri elde edecekler. Sürekli bir satın alma baskısı, bir sonraki hedefi, kripto para için tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 28 dolara yükseltir.

Aksine, düşüş hissiyatındaki bir değişiklik, varlıktaki herhangi bir yükseliş tezini geçersiz kılabilir. Bu durumda, ilk aşağı yönlü hedef 20 dolarda bulunabilir. Apecoin’de 19 doların altında bir günlük kapanış 16 dolara doğru uzaklaşmayı bekleyebilir.

Teknik göstergeler:

RSI: Göreceli Güç Endeksi (RSI), 30 Nisan’da ortalama çizginin üzerine çıktı ve daha fazla yükselişin kapsamını gösterdi.

ADX: Ortalama Yön Endeksi, fiyattaki temel yükseliş hissini gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin