Apecoin (APE) için bu tarih çok önemli! Büyük patlama gelebilir!
Apecoin (APE) için bu tarih çok önemli! Büyük patlama gelebilir!

Apecoin (APE) için bu tarih çok önemli! Büyük patlama gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeCoin, NFT tokeninin düşüş trendinin üzerine çıkmasıyla birlikte tekrardan ilgi odağı haline geldi. Boğalar, ApeCoin’in fiyatını yükselterek yükselişin yeniden canlandığını ima etti. Trendin tersine dönmesi üç ana faktöre bağlanabilir.

Ape Fest 2022

Amerika’nın en popüler rapçileri Snoop Dogg ve Eminem, Ape Fest ’22’de yeni bir müzik videosu yayınladılar. Video, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT’lerini içeriyor. Bununla birlikte, Web3 ve NFT topluluklarında anında popülerlik kazandı. Her yıl düzenlenen BAYC festivalinde diğer müzisyenlerin yanı sıra Roots, LCD Soundsystem, Haim, Lil Baby ve Lil Wayne gibi müzisyenler sahne aldı.

Ünlü rapçiler bunu yeni bir medya trendinin başlangıcı olarak görüyor. Token sahiplerinin Bored Apes’lerinin imajını yaratıcı veya ticari çabalar için kullanma yeteneğini açıyor. ApeCoin, APE ekosisteminin merkeziyetsiz topluluk yapısını güçlendiren yerel token olarak tanımlanabilir. ApeCoin’in stratejisi, BAYC sahipleri için özel çabaları kolaylaştırmaktı ve bu, NFT tokeninin kullanıcılar için çekiciliğini artırmaya yardımcı oldu.

ApeCoin kritik noktada!

ApeCoin fiyatı iki aylık düşüş trendinden çıkmış gibi görünüyor, NFT tokeninin artık ayıların kontrolünde olmadığı ortaya çıkıyor. APE fiyat grafiğinde bir yükseliş farklılığı var ve NFT tokeninde %20’lik bir artış gerçekleşebilir.

Bununla birlikte, ApeCoin 4,28 doların altında dört saatlik bir mum çubuğu üretirse, NFT tokeninin daha düşük bir dip üretmesi ve fiyatı 3,78 dolara çekmesi muhtemeldir. 3,78 dolar seviyesi, NFT tokeni için istikrarlı bir destek olarak tanımlanıyor. Bu nedenle, 4,28 doların üzerinde bir kapanış, ApeCoin’in yükseliş eğiliminin anahtarıdır.

NFT tokeni bu seviyede direnci geçemezse, yükseliş 5 dolar ile sınırlandırılır. APE’in 5 doların üzerindeki fiyat rallisi onu 5,50 dolar hedefine itebilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin