ApeCoin geleceği ile ilgili beklentiler
ApeCoin geleceği ile ilgili beklentiler

Hack olayından sonra ApeCoin’in geleceği nasıl olacak? İşte beklenen senaryo

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeCoin (APE), popüler bir NFT markası olan Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) bir soygunda 2,4 milyon dolar değerinde dijital koleksiyon kaybettiğini bildirmesinden sonra çalkalanıyor. Peki ApeCoin’in geleceği nasıl olacak?

Hack saldırısı nasıl gerçekleşti?

Bir bilgisayar korsanı, BAYC’nin resmi Instagram hesabını hack’ledi ve kullanıcıların kripto para cüzdanlarından tokenleri çeken bir kimlik avı linki yayınladı.

25 Nisan’da, BAYC Twitter hesabı hack’i doğruladı, ancak kullanıcılar zaten tokenleri hacker’ın hesabına aktarmıştı ve böylece son derece pahalı Bored Ape, Mutant Ape ve Bored Ape Kennel Project NFT’lerini çaldırmış oldular.

Hacim ve kazanç açısından en büyük NFT pazarı olan OpenSea, çalınan NFT’leri şüpheli olarak etiketledi. Ancak ondan önce, bilgisayar korsanı dört BAYC koleksiyonunu yaklaşık 1,6 milyon dolara satmıştı.

BAYC’nin merkezsiz özerk organizasyonu ApeCoin DAO’ya bir yönetişim tokeni olarak hizmet eden APE, 26 Nisan’da yaklaşık %11 düşüşle 17.41 $’a indi.

ApeCoin’in geleceği nasıl olacak?

Düşerken, token, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, 25 dolar civarındaki hakim “simetrik üçgen” modelinin yukarı hedefinden de saptı.

Düzeltme, Fibonacci geri çekilme grafiğinin 0.382 Fib çizgisiyle örtüşen ve 41 dolardaki zirve seviyesinden 8,50 dolardaki dip seviyeye çekilen 20 dolar civarında güçlü düşüş hissini doğruladı. Bu, orta vadede APE’nin düzeltmesini 0,236 Fib çizgisine doğru 16 dolara genişletme olasılığını artırdı.

Yükselen kama, APE satışını daha da derinleştiriyor

ApeCoin’de daha fazla olumsuz işaret, bir “yükselen kama” deseni şeklinde ortaya çıktı.

Ayrıntılı olarak yükselen takozlar, iki daralan, yükselen trend çizgisi tarafından tanımlanan bir aralık içinde fiyat trendleri yükseldiğinde oluşur. Bu modeller tipik olarak, işlem hacimlerinde bir artışın yanı sıra fiyat alt trend çizgisinin altına düştükten sonra çözülür.

ApeCoin, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi Nisan 2022’den beri benzer bir yükselen yapı oluşturuyor.

Yükselen bir kamanın kırılma hedefi, kırılma noktasına üst ve alt trend çizgileri arasındaki maksimum mesafe eklendikten sonra ölçülür. Bu nedenle, APE’nin 2. çeyrek için aşağı yönlü hedefi 14.37 ile 17.50 dolar arasında.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin