ApeCoin efsanesini kaçıranlar buraya: Yeni yükseliş dalgası kapıda olabilir! APE tahmini ve analizi
ApeCoin efsanesini kaçıranlar buraya: Yeni yükseliş dalgası kapıda olabilir! APE tahmini ve analizi

ApeCoin efsanesini kaçıranlar buraya: Yeni yükseliş dalgası kapıda olabilir! APE tahmini ve analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeCoin fiyatı, geçici bir temel oluşturduktan sonra toparlanma belirtileri gösteriyor. Bu dayanak, bir fırlatma rampası görevi görebilir ve APE’nin daha yükseğe çıkmasına ve kayıplarını telafi etmesine izin verebilir.

ApeCoin fiyatı yükseliş görünümünü ortaya koyuyor

ApeCoin fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 17.47 $’dan yaklaşık %44 düştü ve 9.52 $ civarında bir dip kaydetti. Aşağı yönlü hareketin bu molasını sonra hızlı bir yükseliş izledi.

Böyle bir oluşum, boğaların daha yükseğe hareket etme isteğini gösterir. Bu %15’lik ralliyi, yükseliş trendinin devam ettiğini gözlemlediğimiz, 9.73 $’da daha yüksek bir dip oluşturmak için bir geri çekilme izledi. Bu nedenle yatırımcılar, ApeCoin fiyatının önümüzdeki günlerde bu eğilimi sürdürmesini bekleyebilir.

Mevcut pozisyonda 10.82 $’dan 13 $’a %22’lik bir yükseliş fırsatı var. 12.63 dolardan 13.04 dolara uzanan alan bir direnç bölgesi ve muhtemelen ApeCoin fiyatı için yukarı yönlü hareketin hakim olacağı yer.

Pek olası olmasa da, boğalar 15.81 dolarlık direnç bariyerini aşmayı başarırsa, ApeCoin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 17.47 doları yeniden test etme şansı var. Bazı durumlarda, kripto piyasası iyimser kalırsa, yükseliş uzayabilir ve tüm zamanların en yüksek seviyesini 20 $ olarak ayarlayabilir.

APE/USDT 1-hour chart

ApeCoin tekrar yükselecek mi?

Öte yandan, ApeCoin fiyatı ivmeyi koruyamazsa, 9,52 dolar destek seviyesine geri dönme ihtimali yüksek.

Burada, alıcıların çift dipli bir kurulum oluşturarak toparlanma şansı daha var. Ancak, bunu yapamamak, daha fazla düşüş trendine neden olacaktır. Bu hareket 9.64 doların altında belirleyici bir mum çubuğu üretirse, daha düşük bir dip yaratacak ve oranları ayıların lehine çevirecektir.

Bu gelişme, yükseliş tezini geçersiz kılacak ve ApeCoin fiyatının 8,19 dolardan 8,76 dolara uzanan bir saatlik talep bölgesini tekrar ziyaret etmesi için ek bir düzeltmeyi tetikleyecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin