Apecoin arsa satışalarına rağmen düşüyor! Düşüş nerede son bulacak?
Apecoin arsa satışalarına rağmen düşüyor! Düşüş nerede son bulacak?

Apecoin arsa satışalarına rağmen düşüyor! Düşüş nerede son bulacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yuga Labs’ın metaverse projesiyle ilgili merakla beklenen sanal arazi satışı saatler önce başladı ve kripto pazarının büyük bir bölümünü etkiledi. Büyük talep, yaklaşık 200 milyon dolar değerinde ETH ücretlerine yol açarken, ApeCoin’in fiyatı satıştan sonra çift haneli rakamlarla düştü.

Bored Ape Yacht Club gibi popüler NFT projelerinin yaratıcıları olan Yuga Labs, Otherside metaverse projesini duyurduğundan beri, gerçek satış beklentisi yükseliyordu.

Bu, kuruluşun sanal arazi satın almak için kullanılacağını söylediği gibi, BAYC’nin yerel parası ApeCoin için önemli bir fiyat artışına yol açtı. Beklendiği gibi, APE, Yuga Labs’in satışının başlamasından sadece birkaç gün önce tüm zamanların en yüksek grafiğini çizdi.

Saatler önce, satış gerçekten de gerçekleşti ve üzerine inşa edildiği blockchain olan Ethereum ağı için büyük kesintilere neden oldu.

Elde edilen veriler, kullanıcıların Otherside ile ilgili olarak son 24 saat içinde yaklaşık 64.000 ETH ücret ödediğini ve bu rakamın 175 milyon doların üzerinde olduğunu gösteriyor.

Syndicate DAO’nun kurucu ortağı Will Papper, sözleşmenin “neredeyse sıfır gaz optimizasyonuna” sahip olduğunu ve “milyonlarca kişiyi kurtarabilecek” birkaç “hile” sağladığını söyledi.

Apecoin dipten satın alma fırsatı mı sunuyor?

Yuga Labs, darphanenin “Etherscan’ın düştüğü kadar büyük” olduğunu belirterek ve “Ethereum’da kesintilere neden olduğu için” özür diledi.

BAYC’nin yaratıcıları, işlemleri başarısız olan kullanıcılar için gaz ücretlerini geri ödeme sözü verdi ve gelecekte ApeCoin’in kendi blok zincirine indirgenmesi gerektiğini önerdi.

Satıştan sonra ApeCoin’in fiyatı da etkilendi. Geçen hafta en iyi performans gösterenler arasında yer alan APE, takip eden saatlerde yaklaşık %30 oranında değer kazandı ve sadece birkaç gün önce 27 dolardan işlem görerek şimdi 17 dolara düştü.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin