APE, STEPN ve KSM yüzde 60 yükseldi! Bu altcoin'ler 200x yapabilir mi?
APE, STEPN ve KSM yüzde 60 yükseldi! Bu altcoin'ler 200x yapabilir mi?

APE, STEPN ve KSM yüzde 60 yükseldi! Bu altcoin’ler 200x yapabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – STEPN (GMT), son 7 günde neredeyse %60’lık bir artış kaydetti. STEPN, ApeCoin, Audius, Symbol ve Kusama, son yedi günün en iyi kripto varlıkları.

Küresel ekonomi, dünyada yaşanan son olaylar nedeniyle piyasa baskısı yaşamaya devam ediyor. Rusya ile Ukrayna arasında devam eden gerilimler ve Corona pandemisi, bu pazar kırılmasını etkileyen faktörlerden bazıları. Sonuç olarak, finansal piyasanın bu durumu, kripto endüstrisi de dahil olmak üzere dünya çapında hissediliyor.

STEPN

Kripto alanının yaşadığı düşüşe rağmen, hâlâ pazar konumlarını artıran bazı potansiyel kripto varlıkları var. İlginç bir şekilde, STEPN (GMT), ApeCoin (APE), Audius (AUDIO), Symbol (XYM) ve Kusama (KSM) gibi kripto varlıkları, düşüş piyasasına rağmen agresif bir şekilde pozisyonlarını yükselten kriptolardan bazıları.

Bu altcoin’ler umut vaat ediyor!

Ayrıntılı olarak, pazarda 54. sırada yer alan STEPN (GMT), agresif bir şekilde 7 günlük neredeyse %60’lık bir artış kaydetti. Bunu, son yedi gün içinde %27’den fazla büyüme oranıyla ApeCoin (APE) takip ediyor. Ayrıca, Audius (AUDIO), Symbol (XYM) ve Kusama (KSM) da her birinin %19’dan fazla yüksek büyüme oranına sahip olmasıyla trend oluyor. Gerçekten de bu, küresel olarak yatırımcıları çekebilecek agresif bir performans.

Yukarıda bahsedilen bu kriptolar piyasadaki konumlarını korursa, bu dijital varlıkların beklentilerin ötesine geçme olasılığı büyük. Spesifik olmak gerekirse, bu varlıkların yılın geri kalan aylarında %100’den %200’e fırlama potansiyeli olabilir.

2021’in son çeyreğinde, kripto meraklısı ve analist Lark Davis, uzayın bu 2022’yi uzatacağını tweetledi:

Lark yayınladığı tweet’te, pazarın bu yıl iyi gideceğine inanmasının nedenini açıladı. “Son olarak, mega boğa döngüsü muhtemelen 2022’de “bitecek” olsa da. Ayrıca bir sonraki ayının temelde farklı olacağını düşünüyorum. Yine de, aylarca iyi piyasa koşullarının tadını çıkarın. Yol boyunca biraz kâr almayı unutmayın” dedi.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin