featured

APE fiyatı tehdit altında! Satış baskısı bu hafta büyük düşüşlere sebep olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeCoin (APE), 2021 yılında piyasaya sürülen nispeten yeni bir kripto para birimidir. Ancak, bu kısa süre boyunca NFT tabanlı token, kripto pazarında kayda değer bir yükseliş yaşadı. Bu kısa macerasında yeni zirveler oluştururken bazen dibe de vurdu. Şu anda altcoin’in fiyatı, artan satış baskısı nedeniyle düşüşe işaret ediyor.

Ayılar geri döndü

Zincir üstü verilere göre, Binance borsası üzerinden 463,137 adet APE token’ı 0x4BE5 adresi tarafından hareket ettirildi. Mevcut fiyatla bu, 2,3 milyar dolardan fazla bir maliyet anlamına geliyor. Bu son transfer, önümüzdeki günlerde altcoin’in fiyatını aşağı çekme potansiyeline sahip olan satış baskısı ihtimaline ışık tutuyor.

Sadece bu değil, gözde altcoin’in teknik göstergeleri de satıcıların şu anda fiyat hareketini kontrol ettiğini gösteriyor.

APE

Zayıf teknik göstergeler

Ayrıca, altcoin için RSI değeri nötr değerin altına düştü. Bu da fiyat için olumsuz bir işarettir. Öte yandan, 20 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) ile 55 günlük EMA arasındaki mesafenin azalması, ayıların piyasanın kontrolünü ele geçirmeye hazırlandığını gösteriyor. Bu dönemde, APE’nin borsa girişi de son birkaç gün içinde birçok kez önemli ölçüde arttı. Bu da artan satış baskısının bir başka göstergesi.

Ek olarak bir kripto para birimi uzmanı olan Crypto Tony’ye göre, herhangi bir long pozisyona girmeden önce APE fiyatının 5,35 dolarda bulunan arz bölgesini bir destek noktasına çevirmesi gerektiğini vurguladı.

APE, bu yazının yazıldığı sırada 5,11 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat, son 7 günde %9,50 oranında değer kaybetmesine rağmen, son 24 saatte %1,41’lik bir artış gerçekleştirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin