Apecoin fiyatı, Bitcoin ve tüm piyasa için bir yol gösterici olacak mı?

Ape fiyat tahmini: NFT projesi kritik direnç için yeniden istekli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 10 Nisan Pazar günü Apecoin(APE) fiyatı düşen kanal modelinden büyük bir çıkış yaparak düzeltme rallisinin sona erdiğini gösterdi. Popüler bir varlık olması ve yatırımcıların tercih etmesiyle beraber çabuk toparlandığını görüyoruz. Ape fiyat tahmini için dönüş trendi sonrasında neler takip edilmeli?

Kripto para fiyatı, bu kırılan direnci yeniden test etmek için 12,3 dolarlık dirençten düştü. Yenilenen satın alma momentumu, altcoini %9.89 artırarak mevcut değerini 11,6 dolara yükseltti.

APE/USDT çifti, son iki haftada altcoini %32 oranında düşüren önemli bir düzeltmeye tanık oldu. Düşen bir kanal paterni bu geri çekilme rallisini taşıdı. Bu da varlığı 10,6 dolarlık desteğe kadar götürdü.

Ape fiyat tahmini: Teknik göstergeler

RSI göstergesindeki yükseliş farklılığına yanıt olarak, APE fiyatı 10.6 dolarlık destekten geri döndü ve kanal modelinin direnç trend çizgisini kırdı. Ayrıca, çıkış rallisi yeniden test için geri dönmeden önce 12,3$ direncine ulaştı.

Düşen trend çizgisi uygulanabilir bir desteğe dönüştü ve yeni bir toparlanma rallisi başlattı. Dinlenme sonrası ralli 11,5 dolarlık yerel direnci deldi ve %9,89 kazanç kaydetti.

Alıcılar bu direncin üzerinde kalmayı sürdürürse, varlık yükseliş rallisine devam etmek için 12,3 dolarlık direnci geri almak isteyecek.

Teknik Gösterge

EMA’lar: Yeni toparlanma rallisi, alıcılar için ek destek seviyeleri ekleyen 20 ve 50 SMA’yı geri kazandı. Bununla birlikte, 12,3 dolarlık dirençle hizalanan 100 SMA eğimi, potansiyel ralliyi kesintiye uğratabilir.

Girdap göstergesi: Aralarındaki boşluğu genişleten VI+ ve VI- eğimi, güçlü satın alma momentumunu gösterir.

  • Direnç seviyeleri: 12,3$ ve 13,7$
  • Destek seviyeleri: 11.5$ ve 10.5$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin