featured

Teknik göstergeler olumlu! APE, yeniden çift haneli kazançlara hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ApeCoin (APE), ağustos ayının başında iki ayın en yüksek seviyesinden bir düşüş yaşadı. Bu olumsuz fiyat hareketi ile 4,2 dolar seviyesinde sağlam bir toparlanma zemini buldu. Bu geri dönüş, kısa vadeli bir yükseliş ihtimaline zemin hazırlarken, dört saatlik fiyat grafiği de aynı senaryodan bahsediyor.

20/50/200 EMA seviyelerinin üzerinde bir pozisyon elde ettikten sonra APE, yükselen bir boğa gücü yakaladı. Ancak daha sonra 5,6 dolarda bulunan direnç noktasından hafif bir geri dönüş yaşadı.  Boğalar, 5,4 dolardaki destek noktasının üzerinde avantajlarını sürdürürse BAYC bağlantılı kripto para birimi, devam eden yükselişini genişletmeye çalışacak.

Bu yazının yazıldığı sırada APE, 5,515 dolar civarında işlem görüyor. Bu da %15,3 oranında bir artış kaydettiği anlamına geliyor.

APE 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Gözde altcoin, on haftanın en yüksek seviyesinin yakınında gezindikten kısa bir süre sonra, 4,2 dolarlık bölgede ayıların devreye girmesiyle birlikte hızla değer kaybetti. Ağustos ayının en yüksek seviyelerinden %45’in üzerinde bir düşüş yaşaması ile 20/50/200 EMA seviyelerinin altında güçlü bir düşüş trendi yarattı.

Boğalar, bunu telafi etmek için 4,2 dolardaki destek noktasından %40’ın üzerinde bir yükseliş kaydettiler. Bu hareket ile grafikte bir yükseliş flaması deseni oluştu.

APE grafik

Sonuç olarak,20/50 EMA seviyelerinde yükseliş eğilimi, yalnızca son birkaç saat içinde satın alma gücünü yeniden teyit etti. EMA’lar, sürekli bir yükseliş trendi şansını vurgularken hâlâ yukarıyı işaret ediyorlar.

Satıcıların, acil destek noktasının altında kapanış yapamamaları durumunda; 5,4 dolar ile 5,6 dolar seviyeleri arasında kısa vadeli bir sıkışma gerçekleşebilir. Bu durumda altcoin’in hedefi 5,9 dolar ile 6 dolar aralığında olacaktır.

5,4 dolar bölgesinin altında bir kapanış gerçekleşmesi durumunda kısa vadeli bir düşüş yaşanabilir. Eğer alıcılar azalırsa, token makul bir toparlanmadan önce 200 EMA seviyesine doğru bir geri çekilme gerçekleştirebilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satım bölgesinden geri dönerken bir yükseliş kopmasına işaret etti.  Devam eden büyüme ile önümüzdeki seanslarda 70 işaretine kadar ilerleyebilir.

MACD hattının yukarı dönük eğilimleri sıfırın üzerinde kapanış gerçekleşmesine neden oldu ve artan bir satın alma gücü sergiledi. Sinyal hattı sıfırın üzerinde güvenilir bir kapanış bulursa, altcoin alıcıları için daha fazla getiri sağlamaya devam edebilir.

Sonuç olarak

Yükseliş flamasının 20/50/200 EMA seviyelerinin üzerindeki kırılması göz önüne alındığında, APE kendini bir yükseliş bölgesinde konumlandırdı. Yüksek hacimlerle 24 saatlik zaman diliminde çift haneli kazançlara tanık olduktan sonra, alıcılar avantajlarını korumaya çalışacaklar. Ancak alıcılar yukarıda belirtilen giriş seviyelerine dikkat etmelidir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin