Apecoin fiyatı, Bitcoin ve tüm piyasa için bir yol gösterici olacak mı?

Ape analizi: Kırılım ters boğa modelini mi tetikliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Apecoin (APE) fiyatı, bir fincan ve kulp deseninin oluşumunu ortaya çıkarıyor. Bu modeli takiben, kripto para fiyatı, yükseliş atılımını hedefleyen 5,67 dolarlık genel direnç üzerine yüklenmesi gerekiyor. Bu kırılma, satın alma baskısını hızlandırırsa, 7.34 dolara toparlanma rallisine izin verebilir.

Haziran ayında U şeklinde bir toparlanmanın ardından, APE/USDT paritesinde %21’lik gerileme, bir fincan ve kulp modelini ortaya çıkardı. Ayrıca, 1 Temmuz’da altcoin, 4,26 dolarlık ters destekten toparlandı. Sonrasında ise varlık alıcıları için tutamak desteği oluşturdu.

Ape analizi: Fiyat nereye gidebilir?

Geri çekilme sonrası ralli, APE fiyatını %12 artırdı. Apecoin şu anda 4.8$’dan işlem görüyor. Sürekli alım, %18 artışla 5.67$ boyun çizgisi direncine doğru yükseliş rallisine devam etmeli.

Bu yükseliş eğilimine yanıt olarak, APE fiyatı, yönlü bir sapma elde etmek için bu genel direnci kırmalıdır. 5.67$’lık kırılma, madeni para fiyatını %30 daha yüksek 7.34$’a itebilir.

Aksine, kripto para alıcısının söz konusu direnci geçememesi, 5.67 dolar ve 3.11 dolar bariyerleri içinde menzile bağlı bir ralli başlatabilecek bir yükseliş momentumu eksikliğine işaret edecektir.

Teknik Gösterge

EMA’lar: Yaklaşık iki ay sonra, madeni para fiyatı 20 günlük EMA hattının dinamik direncini kırdı. Bu EMA, son geri çekilme sırasında 2,4 dolarlık işaretle birlikte önemli bir destek sağladı. Ancak 5,6 dolarlık kırılmayı desteklemesi gerekiyor.

Vorteks göstergesi: APE fiyatında devam eden toparlanma, VI+ ve VI- eğimleri arasında olası bir düşüş geçişini önleyebilir. Bu da yükseliş momentumunun devam ettiğini gösterir.

Direnç seviyeleri: 5,67 dolar ve 6,47 dolar

Destek seviyeleri: 4,2 dolar ve 3,11 dolar

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin