Apecoin fiyatı, Bitcoin ve tüm piyasa için bir yol gösterici olacak mı?

APE analizi: Ayrılık kapıda mı? Piyasadan bağımsız hareket edebilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Piyasada çoğu varlık iyi yönde giderken, bazıları için bunu söylemek pek mümkün olmuyor. Doygunluğa ulaşan ve belli bir tepe noktası gören grafiklerle beraber düşüşte kaçınılmaz oluyor. Bunu APE analizinde daha net söyleyeceğiz. Çünkü bu varlıklardan biri de Apecoin.

APE fiyatında devam eden toparlanma rallisi 7.23$ direncinde durdu. Bu engeli aşmak için birkaç girişimde bulunmasına rağmen geçemedi. Alıcılar son dört gün içinde 7.23 doların üstüne atamadı. 

Bugün bile, kripto para fiyatı %3,75 arttı. Ancak buna eklenen uzun süreli reddetme, alıcılardan gelen başka bir başarısız girişimi tekrar gösterdi.

Buraya dikkat!

  1. 7.23 dolarlık kırılma, APE’de yönlü bir ralliyi tetikleyecek
  2. 5,52 doların altında bir düşüş, alıcıların taahhütlerinde zayıflık anlamına gelir.
  3. APE’deki gün içi işlem hacmi 575.5 Milyon Dolardır ve bu da %53.4’lük bir kazancı gösteriyor.

APE analizi: Varlık düşüşü görecek mi?

APE/USDT düşüşü, fiyat 3,09$’a düştükten sonra tam bir dönüş rallisi izledi. İyileşen piyasa duyarlılığının ortasında, fiyat hareketi birden fazla direnç seviyesini devirdi ve geçen aydan bu yana sürekli bir ralli gösterdi.

APE analizi; 28 Temmuz’da boğa koşusu, söz konusu düşük seviyeden bu yana %138’lik bir büyüme kaydederek 7.23$’ı işaretledi. Bununla birlikte, APE fiyatı genel direnci kırmak için birkaç girişimde bulundu. Fakat hepsi uzun fitil reddetme mumlarıyla kaldı.

Bu başarısız denemeler, yükseliş momentumunun tükendiğini gösteriyor gibi. APE analizi, toparlanma rallisine devam etmeden önce önemli bir düzeltmeye tanık olabilir. Ayrıca, fiyat hareketi, dar bir konsolidasyona işaret eden 6,63 dolar seviyesinde küçük bir destek seviyesi gösteriyor.

Satıcılar altcoin’i 6.63$ desteğinin altına çekerse, trader’lar 5.52$ desteğinde %17’lik bir düzeltmek için hevesli olabilir. Bununla birlikte, bu desteği kaybetmek, yükseliş momentumundaki zayıflığı gösterecek. 4.14$ işaretine daha fazla düşüşe yol açacaktır.

Öte yandan, 7.23$ direncinin üzerinde bir mum kapanışı, %26.7 daha yüksek seviyeyi getirir. Bu da 9.18$ hedefi olan başka bir kırılma fırsatı sunabilir.

Teknik gösterge

  • EMA’lar – Düşen 100 DMA hattı APE fiyatına yaklaşıyor, tüccarlar üzerinde ek satış baskısı yaratacaktır. Diğer taraftan, kısa vadeli toparlanma, 20 DMA’nın dinamik desteği tarafından yönetiliyor.
  • RSI göstergesi – RSI eğiminde yeni yüksek fiyatla ilgili hafif bir düşüş farklılığı geri çekilme teorisini desteklemektedir.
  • Direnç seviyeleri – 7,23$ ve 8$
  • Destek seviyeleri – 6.63$ ve 5.2$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin