featured

Antpool, Ethash desteğini düşürmek için gerekli planlarını kamuoyu ile paylaştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge ile ilgili geri sayım sürerken madencilik ile ilgili konular merak ediliyor. Bu esnada şirketlerin nasıl bir yol izleyeceği ise henüz bilinmiyor. Ancak bazı ipuçları ve planlar ortaya çıkıyor.

Antpool, Ethereum Merge sonrasında kripto madenciliği operasyonunu terk edeceğini duyurdu. Yani Ethereum hesaplarını yönetmeyeceğini açıkladı. 

Madencilik havuzu, Antpool tarafından toplanan birikmiş Ether’i almak için katılımcı Antpool madencilerinden Ethereum çekme adreslerini bir dahaki ayına üçüne kadar eklemelerini istiyor.

Antpool, birleşmenin ardından desteği durduracak

27 Ağustos Cumartesi günü, kripto para madenciliği havuzu Antpool, müşterilere üzücü bir haber verdi. Bitmain’e bağlı Bitcoin madenciliği havuzu, Merge’den sonra ETH varlıklarını elinde tutmayacağını söyledi. 

Müşterilerin Antpool’un Ethereum madenciliği operasyonu tarafından çıkarılan varlıkları toplamak için son gün 3 Eylül.

İstatistikler, ETH blok zincirine ayrılmış saniyede 1.000 terahash’ın (TH/s) biraz üzerinde olduğunu ve Antpool’un hash gücü açısından onuncu en büyük ETH madencilik havuzu olduğunu gösteriyor.

Antpool en büyük havuzlardan biri

Hash gücü açısından en büyük Ethereum madencilik havuzunun artık destek vermemesi yatırımcıları üzecek. Ancak Ethereum’un stake geçişi bunun bir parçası olması kaçınılmaz. 3 Eylül’de son bulmasına karşın Merge geçişine hemen hemen 10 gün kalıyor.

Antpool’un 17,9 terahash’ına kıyasla 263 terahash hashpower’ı yöneten bir havuz olan Ethermine’dir. Ethermine ayrıca ETH varlıklarını desteklemeyi bırakacağını söylese de yeni sistem için planlarını açıkladı. Antpool, ETH’nin yeni bir PoW sürümünü çıkarmayacağını duyurdu. Antpool, Birleşmenin bir miktar sansür riski taşıdığını ve havuzun önümüzdeki ay çıkarılan Antpool’un kalan ETH’sini dağıtacağını açıkladı. Antpool Ethereum Classic için önemli bir detay paylaştı:

“Antpool, [Ethereum Classic] gibi Ethash tokenlerini madenciliğe devam etmeyi planlayan kullanıcılar için Ethash madencilik havuzu hizmetleri sunmaya devam edecek. Hash gücü istikrarı ve varlık güvenliğini sağlamak için her türlü çabayı gösterecektir.”

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin