Pompliano fidelity görüşü
Anthony Pompliano, Fidelity'nin odaklanacağı kripto paralar hakkında konuştu

Anthony Pompliano, Fidelity’nin odaklanacağı kripto paralar hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatlarındaki ani hareket, kripto para piyasasında heyecanın artmasına neden oldu. Bununla birlikte çoğu görüşe göre ayı piyasasının sona erme ihtimali oldukça yüksek.  Crypto Trader programının son bölümünde Ran NeuNer, The Block Kıdemli Muhabiri Frank Chaparro ve Morgan Creek Digital Capital’in Kurucusu Anthony Pompliano bir araya gelerek Bitcoin’in fiyat değişiklikleri ve sektördeki diğer gelişmeleri değerlendirdiler.

Frank Chaparro, ilk olarak Binance’a yapılan siber saldırı üzerine konuştu. Ve kayıp miktarı olan yüzde 2’nin telafi edilebilir bir rakam olduğunu söyledi. Fiyatlardaki yavaş artışı gerekçe göstererek ise pazarın haberlere sonunda tepki vermeye başladığını da dile getirdi.

Pompliano, Fidelity‘nin BTC ve XRP ile ilgileneceğini düşünüyor

NeuNer, son ve önemli gelişmelerden biri olan Fidelity’nin, müşterilerine kripto para ticareti hizmeti sunmasından bahsetti. Ve Bitcoin’deki fiyat artış nedenlerinden biri olarak bu gelişmeleri gösterdi. Bunun üzerine Anthony Pompliano’de şu şekilde görüş bildirdi.

En azından açılışı için bir zaman çizelgesi vermeleri iyi oldu. Fidelity, tıpkı Binance gibi Bitcoin yanlısı bir toplulukta kabul edilmiş bir kurum. Ticarete, emeklilik maaşlarına ve diğer önemli finansal özelliklere gelince, Fidelity’nin diğer 99 altcoin ile ilgileneceğini düşünmüyorum. Bitcoin ve XRP gibi en üst düzey kripto paralara sadık kalacaklardır. ”

Frank Chaparro da Fidelity haberi ile ilgili görüşlerini şu şekilde açıkladı:

Bitcoin, Fidelity’nin kripto para piyasalarına girmesi için ideal bir yer. Fidelity ile ilgili haberler ilk çıktığında piyasanın verdiği tepkiye çok şaşırmıştım. Fidelity’nin sadece Bitcoin’i değil, tüm kripto sektörü ile göz önünde bulunduracağından bahsettiğinde, haberi yapanların konuya genel yaklaştığını düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla, yalnızca Galaxy Digital’in de dahil olduğu beş müşterileri bulunuyor. ”

Fidelity sözcüsü Arlene Roberts, şirketin müşteri ihtiyaçlarını, yetki alanlarını ve diğer faktörleri temel alarak önümüzdeki haftalarda ve aylarda hizmetlerini sürdürmeye devam edeceğini belirtti. Fidelity yetkilileri şu anda Bitcoin’e odaklandıklarını da itiraf etti.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin