Anthony Pompliano:
Anthony Pompliano: "Bitcoin potansiyeli herkes tarafından küçümseniyor"

Anthony Pompliano: “Bitcoin potansiyeli herkes tarafından küçümseniyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano, kripto para endüstrisindeki tüm bireylerin Bitcoin’in küresel finans piyasasındaki rolünü ve potansiyelini hafife aldığını düşünüyor. Raoul Pal ile Real Vision’ın bir bölümünde Pompliano, Bitcoin hakkındaki son düşüncelerini açıkladı.

Pomp: “Her şeyin dijital versiyonu, analog versiyonundan daha öteye geçmiştir”

CEO, Bitcoin’in gelecekteki kitlesel olarak benimsenmesini, tüm varlıkların ve ürünlerin doğal dijitalleşme süreciyle karşılaştırdı ve her şeyin dijital versiyonunun her zaman zirveye çıktığına dikkat çekti.

Bence Bitcoin bir sonraki küresel rezerv para birimi olacak ve bence sektördeki her bir kişi bunu küçümsüyor. Bitcoin’in sadece dünyada gördüğümüz en sağlam para olmadığına inanıyorum, aynı zamanda finans piyasalarındaki mutlak zirve avcısı olduğunu düşünüyorum.

Bunu düşünmemin nedeni, finans sektöründeki çoğu insanın anlamadığı bir ana eğilim olması ve bunun dijital varlıkların veya dijital ürünlerin analog ürünlere ve varlıklara üstünlüğü olmasıdır. Dolayısıyla, teknoloji endüstrisi bu bileşeni anlamak için daha uygundur, eğer bakarsanız, değer deposu ve değişim varlıkları tarihsel olarak analog olmuştur ve daha sonra bunlar temelde bu elektronik CUSIP varlıkları haline gelmiştir ki bu analog versiyonda sadece küçük bir gelişme.

“Altın kıttır ama kanıtlanamaz, Bitcoin kıttır ve kanıtlanabilir”

Pomp, internetin insan toplumunu altının kıt olduğu anlatısını yok eden daha kanıta dayalı bir bilgi ortamına taşıdığını ve bunun yerine Bitcoin’in gerçek kıt değer deposu olduğunu kanıtladığını söylüyor.

“Altın azdır” derseniz kanıtlamanızı isterim, ama yapamazsınız. Size “Bitcoin kıt” dersem ve “Kanıtla” derseniz, size 21 milyon Bitcoin olduğunu gösterebilirim. Dolaşımdaki arzın tam sayısını size gösterebilirim. Size günlük olarak gelen arzı tam olarak gösterebilirim. Bunun bu kadar önemli olmasının nedeni, altının bir anlatı olması ve Bitcoin’in kanıtlanabilir olmasıdır.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin