Anket sonucu Çinli yatırımcı, Bitcoin almak için halen istekli

Anket sonucu: Çinli yatırımcı, Bitcoin almak için halen istekli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasasında zor bir haftayı geride bıraktık. Düşüşlerin daha sert gelmesi Bitcoin’i 40.000 doların altına itti. Bitcoin’in düşüşü ise en çok altcoinleri etkiledi. Kayıplar yüzde 50’ye kadar çıktı. Yeni haftada ise neler olacağı merak ediliyor. Asya ülkesinde ise dip seviyelerle ilgili bir anket yapıldı. Çinli yatırımcı, dip seviyesi konusunda istekli olduğunu gösterdi.

Dünyanın her yerinde kripto piyasası yatırımcıları, piyasa çöküşünü dikkatli bir şekilde izledi. Yatırımcılarının çoğunluğu ise izlemekten başka çaresi kalmamıştı. Diğer yandan Çinli kripto yatırımcıları arasında yakın zamanda yapılan bir anket yapıldı.

Ankete katılanların büyük çoğunluğu Bitcoin’in 30.000 $ fiyat aralığındaki düşüşü satın almayı düşüneceklerini ortaya koyuyor. Bununla beraber zayıf yükseliş sinyalleri olsa bile halen analistler 2022’nin sonunda 100.000 dolar tahmininde bulunuyor.

Çinli yatırımcı, 30 bin dolar seviyelerini dip olarak görüyor

Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo, yakın zamanda kripto varlıklar hakkında bir araştırma yaptı. Çinli yatırımcı önemli oranda yapılan araştırmaya katıldı. Katılımcılara, “Bitcoin için 30.000 dolar dip seviyesinden alım yapılır mı?” sorusu yöneltildi. 

Katılımcıların yaklaşık %35’i 30.000 doların altına düşerse Bitcoin (BTC) alacaklarını belirtti. Fiyat hedeflerinin bir nedeni ise, pazardaki genel olarak düşüş psikolojisi. Çinli yatırımcı, kripto piyasasına ilişkin psikolojik beklentilerinde temkinli olduklarını ifade etti. Mikroblog platformundaki katılımcıların %60’ından fazlası şu anda yalnızca Bitcoin satın almayı düşüneceklerini söyledi. Ayıca katılımcıların, %22’si Ethereum (ETH) satın almayı tercih edeceklerini söyledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin