Anket: Önümüzdeki üç ay içinde Bitcoin fiyatı artacak mı?
Anket: Önümüzdeki üç ay içinde Bitcoin fiyatı artacak mı?

Anket: Önümüzdeki üç ay içinde Bitcoin fiyatı artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genesis Mining tarafından hazırlanan bir rapora göre Bitcoin sahiplerinin sadece %50’si, BTC fiyatının önümüzdeki üç ay içinde artacağını düşünüyor.

Katılımcıların üçte biri Bitcoin fiyatının düşeceğine inanıyor

Farklı seviye ve profillerdeki 750 Bitcoin yatırımcısıyla gerçekleştirilen uzun soluklu röportajlar neticesinde elde edilen verilere dayanarak hazırlanan State of Crypto Report 2020 raporu, ankete katılan kişilerin %32’sinin, fiyatın önümüzdeki üç ay içinde düşeceğine inandığını ortaya koydu. Katılımcıların %14’ü ise fiyatın sabit kalacağını düşündüğünü belirtti.

Ankette zaman aralığının 4-6 aya uzatılması da benzer sonuçlar ortaya koydu. Katılımcıların %51’i fiyat artışı beklerken %29’u düşüş görüleceği inancını taşıyor. Fiyatın sabit kalacağına inanların oranı ise %14.

Sektörün ana sorunu, madenciliğin tekelleşmesi olabilir

Rapor aynı zamanda madencilik endüstrisinin karşılaştığı bazı tehditleri de inceledi. Ana endişe sektörün gitgide merkezileşmesi olarak kayıtlara geçti.

Bitcoin madencilik endüstrisi, ev madencilerinden multimilyon dolarlık ticari sınıf tesislere dönüştü. Merkezsizlik ideali tehdit altında.

Merkezileşme konusunda fikirleri alınan katılımcıların üçte biri, merkezileşme ile ilgili huzursuzluğu paylaşıyor ve az sayıda madencilik firmasının sektöre hakim olacağını düşünüyor. %31’lik katılımcı oranı ise sanayinin merkezsiz kalacağını düşünüyor ve iyimser havayı koruyor. Bu kişiler özellikle topluluk gelişmelerinin süreceğini ve gücü küçük madencilere de kanalize edeceği fikrini taşıyor.

decrypt

Bu gösterge Bitcoin için 2017’den beri ilk kez satın alma bölgesini gösterdi!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin