Anket: Milyonerlerin yüzde 73’ü iki sene içinde kripto para sahibi olacak!
Anket: Milyonerlerin yüzde 73’ü iki sene içinde kripto para sahibi olacak!

Anket: Milyonerlerin yüzde 73’ü iki sene içinde kripto para sahibi olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Devere Group tarafından yapılan yeni bir küresel anket, milyonerlerin %73’ünün 2023’e kadar Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi kripto para birimlerine yatırım yapacağını veya halihazırda bunlara yatırım yaptığını gösteriyor.

700 milyonere anket yapıldı: Sonuçlar çarpıcı

Devere Group, büyük bir bağımsız finansal danışmanlık firması olarak faaliyet gösteriyor. Grup şu anda ABD, İngiltere, Asya, Afrika, Orta Doğu, Doğu Asya, Avustralya-Asya ve Latin Amerika’da ikamet eden, 1 milyon dolardan fazla yatırım yapılabilir varlığa sahip olan 700’den fazla yüksek varlıklı müşterisine anket yaptı.

Devere Group kurucusu ve CEO’su Nigel Green, “Bitcoin’in fiyatı bir yıl öncesine kadar %125 arttı ve bu da onu bir kez daha yılın en iyi performans gösteren varlıklarından biri haline getirdi.” yorumunda bulundu:

Anketin gösterdiği gibi, bu etkileyici performans, dijital para birimlerinin paranın geleceği olduğunu ve geçmişte kalmak istemediklerini giderek daha fazla anlayan varlıklı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Grup geçen yıl da aynı anketi gerçekleştirdi ve milyonerlerin %68’inin önümüzdeki birkaç yıl içinde kripto para birimlerine yatırım yapacağını ya da zaten yatırım yaptığını buldu.

Zenginler ve kurumsal yatırımcılar kripto para alıyor

Green, ankete katılan yüksek varlıklı müşterilerin hiç şüphesi olmadığını açıkladı. Devere CEO’su ayrıca PayPal’ın artık müşterilerin Bitcoin satın almasına, satmasına ve tutmasına izin veren bir kripto para birimi hizmeti sunduğunu da sözlerine ekledi. Son zamanlarda Bill Miller, Stan Druckenmiller ve Paul Tudor Jones da dahil olmak üzere birçok ünlü hedge fonu yöneticisi, Bitcoin’in altından daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Green ayrıca, dünya çapındaki büyük hükümetler ve merkez bankaları tarafından vadedilen teşvik paketleri nedeniyle yatırımcıların “uzun vadeli enflasyon endişelerine karşı meşru bir koruma” olarak Bitcoin’e geldiğini vurguladı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin