Animoca Brands, Web 3.0 için yeni bir adım atmaya hazır

Animoca Brands, Web 3.0 için yeni bir adım atmaya hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında Metaverse ile beraber Web 3.0 adını sıkça duyuyoruz. Teknolojinin bir gerekliliği olarak karşımıza çıkan Meta ve Web 3.0 geleceğe ışık tutuyor. Bu alanda en çok ise kripto dünyası öne çıkıyor. Çünkü bunun adımları daha öncesinden atılmıştı. Şimdi ise önemli bir kuruluşu olan Animoca Brands, yeni operasyonlara imza atmaya hazırlanıyor.

Hong Kong merkezli Blockchain unicorn Animoca Brands’ın Japon stratejik yan kuruluşu, ülkenin özel fikri mülkiyeti (IP) ile Web 3.0 ekosistemi arasında köprü kurmak için Salı günü operasyonlara başladı. 15 Şubat Salı günü start veren şirket, daha çok Web 3.0 üzerinde kendini geliştirecek.

Animoca Brands kendi alt kuruluşunun böyle bir atılım yapması Asya bölgesi için önemli kabul ediliyor. Şirketin asıl amacı ise kitleleri birbirine bağlamak. Önümüzdeki yıllarda Web3 konusu daha çok konuşulacak gibi.

Animoca Brands, Web 3.0’ı önemsiyor

Bağlı kuruluş Animoca Brands KK, CryptoSlam verilerine göre, Ocak ayında toplam satışları 4,4 milyar ABD dolarını aşan bir sektör olduğu düşünülüyor. Japon IP sahipleri için, değiştirilemez tokenler (NFT’ler) gibi Web 3.0 içeriğini başlatmak için blok zinciri destekli bir platform inşa etmek önemli. Bu alanda gerekli çalışmalar tüm hızıyla yapılıyor.

Bandai Namco, Square Enix ve Sega gibi Japonya’nın popüler video oyunu IP sahipleri, NFT’ler ve Metaverse konusunda heyecanlarını dile getirdiler. Ancak bazı şirketler hayranlardan gelen tepkilerden sonra ilgilerini çekti.

Geçen ay, Animoca Brands Japan, Tokyo merkezli MCP Asset Management tarafından kurulan bir başlangıç turunda yaklaşık 10 milyon dolar topladı.

forkast.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin