Animoca Brands, Metaverse fonlarını düşürüyor, peki neden?

Animoca Brands, Metaverse fonlarını düşürüyor, peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının sonlarında bir akım olarak ortaya çıkan Metaverse, eskisi kadar popüler olmadığını gösterebilir. Bunun nedeni ise yaşanılan gelişmeler gösteriliyor. 2023 yılında AI projelerinin öne çıkması sebepler arasında olduğu biliniyor. Fakat zamanla Metaverse Hype eski günlerine kavuşacaktır.

Animoca Brands, Metaverse’ün eski günlerine kavuşmasını beklemeden daralma yönünde karar aldı. Animoca, NFT, blok zinciri oyunları ve Metaverse odaklı firmaların en önde gelen yatırımcılarından biri olarak kendini kanıtlamıştır. Ancak Metaverse iştahı bir darbe almış gibi görünüyor.

Son gelişmede, Hong Kong merkezli blok zinciri oyun devinin metaverse fonu hedefini %20 azalttığı bildirildi. Rapor, şirketin kripto sektöründeki oynaklığa yanıt olarak girişimini küçülttüğünü öne sürüyor.

Animoca Brands küçülmeye gidiyor

Geçen Kasım ayında açıklanan Animoca Capital fonunun başlangıç hedefi yaklaşık 2 milyar dolardı. Fakat bu rakam daha sonra yarı yarıya 1 milyar dolara indirildi. Reuters’e göre, son indirim hedefini 800 milyon dolara indiriyor, bu da ilk rakamlara kıyasla %60’lık bir düşüş anlamına geliyor.

Önceki bir röportajda, Animoca’nın kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu, fonun ana odak noktasının dijital mülkiyet hakları olduğunu ve Web3 şirketlerine erişim fırsatları sağlamanın daha geniş hedef olmaya devam ettiğini belirtti.

Coğrafi kısıtlama olmaksızın yönetici, fonun Web3 işletmeleri ve yatırımcıları için iyi bir giriş noktası olacağını da sözlerine ekledi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin