Geçen haftanın yükselen tokeni ANC düşerken; bu altcoin yükselişe geçti!
Geçen haftanın yükselen tokeni ANC düşerken; bu altcoin yükselişe geçti!

Geçen haftanın yükselen tokeni ANC düşerken; bu altcoin yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta yaklaşık yüzde 100 artış kaydederek dikkat çeken altcoin ANC ayıların hakimiyetine girmiş görünüyor. Diğer taraftan, ZEC’nin bugünün piyasa belirsizliğini atlatması ve seans sırasında %16’ya kadar yükselmesi dikkat çekiyor.

Zcash (ZEC)

Kripto para piyasalarının bugünkü seansta neredeyse %2 düşmesine rağmen, Zcash (ZEC) fiyatı dört gün içinde en yüksek seviyesine çıkmayı başardı. ZEC/USD’de bugünkü hareket, fiyatların uzun vadeli 106 dolarlık desteğinden yükseldiğini gördü. Altcoin’in RSI göstergesi 49,50’lik kendi tabanını aştı. Yazım sırasında, ZEC %14,35 artışla Salı günü 128,20 dolara ulaştı. Bu 4 Mart’tan bu yana en yüksek nokta oldu.

Technical Analysis: ANC Falls 14%, as ZEC Leads Tuesday Gainers

Bu artış, fiyatların 130 dolarlık dirence yaklaştığını gördü, ancak yatırımcılar kâr elde etmiş ve önceki pozisyonları kapatmış gibi duruyor. Bu da kazançlarda düşüşe sebep oldu. Grafiğe baktığımızda, geçmişte sert bir tavan olan RSI şu anda 57 seviyesinde yer alırken fiyat gücü açısından da direnç içerisinde yer alıyor.

Hacmin bu seviyeyi geçtiğini görürsek, 130 dolarlık direncin kırılmasını da görebiliriz, bu da ZEC’nin birkaç haftanın en yüksek seviyelerine yönelmesine neden olur.

Anchor Protocol (ANC)

Anchor Protocol (ANC), son 10 gün içinde önemli kazançlar elde etti. Bu hafta ise altcoin düşüş baskısı ile mücadele ediyor. Yazım sırasında altcoin Salı günü %16’nın üzerinde düşüşle işlem görüyor. Bu süreçte gün içi en düşük 3,58 dolara ulaştı.

Technical Analysis: ANC Falls 14%, as ZEC Leads Tuesday Gainers

Bugünkü düşüş, fiyatların geçen hafta kırdığı 4,01 dolarlık uzun vadeli direncin altına düştüğünü ve tüm zamanların en yüksek seviyesi 6,19 dolara çıktığını gördü. 14 günlük RSI takibinin yalnızca üç gün önce 85 ile zirve yapmasının ardından, fiyat gücü şu anda 52,40’ta, bu da 17 Şubat’tan bu yana en düşük seviyesi oldu.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin