bitcoin
Analiz: "Madenciler BTC satsa da Bitcoin 'in hala 19.000 doları kırma şansı var"

Analiz: “Madenciler BTC satsa da Bitcoin’in hala 19.000 doları kırma şansı var”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber — Bitcoin, sadece dünkü 17.600 $ ‘lık kısa vadeli düşüşten sonra 18.700 $ seviyelerine sıçradı. Yazımız yayına hazırlanırken Bitcoin 18.200 dolardan işlem görüyordu ve en büyük kripto para, yeniden 19.000 doların üzerine sıçrama hamlesi için bir çift dip formasyonunu tam ortasında olabilir.

Bitcoin Madencileri BTC’lerini Satıyor

Mevcut düşüş eğilimi gösteren Bitcoin pazarı, BTC madencilerinin portföylerini bu seviyelerde satmalarına bağlanabilir. CryptoQuant ekibinden gelen zincir içi verilere göre, Bitcoin Miners Pozisyon Endeksi (MPI) üç yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu da Bitcoin madencilerinin büyük olasılıkla BTC’lerini borsalarda veya OTC pazarlarında sattıkları anlamına geliyor. CryptoQuant ekibi, bu bilgileri aşağıdaki tweet ve eşlik eden ve artan MPI’yi gösteren grafik aracılığıyla paylaştı.

https://twitter.com/cryptoquant_com/status/1336903546348785666

Bitcoin, madencilerin satmasına rağmen yeniden 19 bin doları test edebilir

2020’nin 3. ve 4. Çeyreğinin büyük çoğunluğunda her Bitcoin düşüşü oldukça hızlı bir şekilde satın alındı. Bitcoin’in mevcut piyasa eylemi ile ilgili yakın tarihli bir yorumda, Weiss Ratings ekibi, Bitcoin’in sonunda 20.000 $ ‘lık fiyat tavanını kıracağını tahmin etti, çünkü varlığa olan talep hızla satılan BTC arzını tüketiyor. Ekip, hipotezlerini aşağıdaki şekilde açıkladı:

Coinmarketcap’e göre, geçen Salı # BTC 52 haftanın en yüksek seviyesi olan 19.845.98 $ ‘a ulaştı. Bu seviyelerde çok fazla arz var ve talebin bir kısmını yemeye başlaması sadece an meselesidir. İşte o zaman 20.000 $ ve ötesini geçen hareketi göreceğiz.

Dahası, Crypterium analytics ekibi, Bitcoin’in 17.600 $’a düştüğü son düşüşün, Bitcoin’in 19.500 $’ a hatta 20.000 $ ‘a ulaştığını görebilen yükselen bir üçgen oluşturduğuna işaret etti. Aşağıda Crypterium’daki ekip tarafından hazırlanan grafiğin bir ekran görüntüsü ve bunların ayrıntılı açıklaması bulunuyor.

Grafik simetrik üçgeni aşağı doğru kırdı, ancak bu bir eğilim değişikliği anlamına gelmez. Şu anki en düşük seviye, 27 Kasım’da olan bir öncekinden hala çok daha yüksek. Ek olarak, fiyat küresel yükselen bir üçgende ve şimdi üçüncü bir dalga oluşturuyor….

Büyük olasılıkla, fiyat 19.500 – 20.000 $ aralığında üst limite ulaşacaktır. Bu, bu haftanın sonundan önce olabilir. Fiyatın tarihsel maksimum seviyeyi aşıp aşmadığına bağlı olarak, Bitcoin’in daha fazla eğilimini değerlendirebileceğiz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin