Analiz firması açıkladı: “Bu altcoin, dipten alım fırsatı sunuyor!”
Analiz firması açıkladı: “Bu altcoin, dipten alım fırsatı sunuyor!”

Analiz firması açıkladı: “Bu altcoin, dipten alım fırsatı sunuyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain analitik firması Santiment, 1 dolar seviyesini aşmaya çalışan Cardano’nun son hareketlerine ışık tuttu.

Santiment, Cardano’nun tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %60 düşmesine rağmen, ADA balinalarının son iki yılda mevcut arzın en büyük yüzdesine sahip olduklarını söylüyor.

Balina nedir?

Cardano balinası, cüzdanlarında en az 10 milyon ADA tutan cüzdanlar olarak tanımlanıyor.

“Cardano, tüm zamanların en yüksek seviyesi 3,10 dolardan bu yana %59 düştü. Bununla birlikte, varlığın en büyük balinaları (10M+ ADA’ya sahip olanlar), iki yıl içinde %46,6 ile en yüksek arz yüzdesine geri döndü. Bu adreslerin büyük bir kısmının borsalara ait olduğunu unutmayın.”

Image

“Ethereum dipten alım şansı sunuyor olabilir”

Altcoin piyasasının geri kalanına bakıldığında, Santiment, Ethereum’a (ETH) dikkat çekiyor ve ETH’deki aşırı olumsuz duyguların yakın gelecekte tersine dönebileceğini söylüyor.

“İnanılmaz Mart’ın ardından piyasa değerleri düşmeye devam ediyor. Özellikle Ethereum, fiyat artışından önce bile bir ton FUD gördü ve dipten alım fırsatları doğabilir.”

Image

Bitcoin’e (BTC) gelince, içgörü firması, son günlerde düzeltilen piyasa değerine göre önde gelen kripto varlığından çoğu trader’ın ortalama olarak bir kârla çıkmayı başardığını söylüyor.

“Bitcoin’in dün 39,4 bin dolara düşmesi, büyük miktarda kâr getiren işlemle sonuçlandı. İlginç bir şekilde, bu ani artışlar tipik olarak fiyatlar yükselirken meydana gelir ve bu, birçok BTC’nin negatif kâr bölgesinde olmadan hemen önce trader kapitülasyonuydu.”

Image

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin