featured

Popüler analistten SOL yorumu: Fiyat büyük harekete hazırlanırken satın alma sinyallerini iyi değerlendirin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto piyasası analisti olan Chris Burniske, gözde altcoin olan SOL için son fiyat tahminini paylaştı. Ona göre, fiyatın ayılar tarafından kontrol edildiğini savunan analistler yanılıyor.

SOL büyük harekete hazırlanıyor

Burniske, Ethereum katilinin bir direnç noktasında tersine dönmesine rağmen fiyatını yükseltmek için hâlâ çok büyük bir avantaja sahip olduğunu düşünüyor.

Önde gelen analist, gözde altcoin’in değerinin artacağını inandığını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Fiyatın geri çekilmesinin önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleşmesini bekliyor.

Ancak Burniske, yatırımcıları piyasa oynaklığı nedeniyle fiyat düşüşü yaşanabileceği konusunda da uyardı. Bu durum yüksek kaldıraçlı long pozisyonlar açan yatırımcıların büyük kayıplar yaşamasına sebep olabilir.

Yılın başından bu yana, SOL fiyatı yükseliş havasında. Ayrıca dayanıklılık ve cesaret belirtileri göstererek piyasadaki olumlu havayı iyi değerlendirmeye çalışıyor.

Yılın başından bu yana günlük ve haftalık grafiklere dayanarak, SOL’un mevcut düşüş hareketi, genellikle diğer riskli varlıklarda görülen bir şey olan sadece bir geri çekilme olarak kabul edilebilir.

Solana da dahil olmak üzere çoğu Ethereum katili, fiyat açısından çok büyük bir paniğe işaret etmeyen benzer bir fiyat tersine dönüşüne tanık oluyor.

Alış sinyallerini iyi değerlendirin

Burniske’nin fiyat tahmini, teknik fiyat analizine göre doğru görünüyor. Geçtiğimiz üç ay boyunca SOL, yaklaşık 14 dolarda ortalama bir fiyatla yatay bir yörüngede hareket etti. Ancak son iki hafta içinde değerini %68’in üzerinde artırarak 23,59 dolara kadar yükseldi.

SOL, bu yazının yazıldığı sırada 23,18 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saatte %5,50 oranında değer kaybeden gözde altcoin’in işlem hacmi ise 801,611,149 dolar. Coinmarketcap verilerine piyasa değeri 8,6 milyar dolarda bulunuyor. Bu da onu en büyük 10. kripto para birimi yapıyor.

Aşağıdaki TradingView tablosuna göre, alıcıların kontrolü geri aldığı ve fiyatı tekrar yukarı itildiği söylenebilir. Yeşil gösterge, satıcıların bir varlığın fiyatını daha fazla aşağı çekemediğini gösterir.

SOL grafik

4 saatlik fiyat grafiğindeki 50 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamalar da bu yükseliş hareketini destekliyor. Bir varlığın kısa vadeli hareketli ortalamasının uzun vadeli hareketli ortalamasının üzerinde kesişmesiyle gösterildiği gibi golden cross’un varlığı, ayı eğiliminden boğa trendine geçişe işaret eder.

Fiyat analizine dayalı olarak, mevcut duygunun yükseliş yönünde olduğu söylenebilir. Bu hissiyat 64,22 işaretinde işlem gören RSI değerine dayanarak da söylenebilir. Genel olarak teknik göstergeler boğaların fiyat hareketi üzerinde hâkimiyet kurduğunu gösteriyor. Solana, makro olayların tetiklediği bazı düzeltmeler yaşasa da değerini geri kazanma potansiyeline sahip.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin