featured

Popüler analistten karamsar Shiba Inu yorumu! 2023 yılında ihtişamını geri kazanabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, kötü günlerden geçiyor. Popüler bir kripto analistine göre, Shiba Inu tüm zamanların en düşük seviyesine dokunabilir.

Daha önce tahminleri ve değerlendirmeleri doğru çıkan popüler bir kripto para analistine göre Shiba Inu, 2023’te yeni bir düşük seviyeye gerileyebilir. Bu düşük seviye ise 0,00008616 dolar olabilir.

Kasvetli geçen bir yıl

CryptoCapo isimli bir Twitter hesabına sahip olan kripto analisti, mevcut piyasa koşullarında gözde meme coin için oldukça kasvetli bir yorum paylaştı.

Shiba Inu

Artan faiz oranları ve iç piyasada devam eden kargaşa nedeniyle meme coin’in değeri 2022 yılında %70’ten fazla bir düşüş yaşadı.

2021 Ekim’inde SHIB token’ının fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Ancak, olumsuz makro iklim ve iç pazardaki istikrarsızlıklar nedeniyle, SHIB yatırımcıları oldukça kötü günler geçirdi.

Shiba Inu’nun büyüme planları

Gözde meme coin’in düşük performansına ve kripto topluluğunda hüküm süren son derece karamsar havaya rağmen proje, topluluğunun fayda sağlaması ve yeni kullanım durumlarını desteklemek için birçok önemli girişimde bulunuldu.

Bu girişimler arasında SHIB Metaverse’in lansmanı, Shibarium adlı Layer-2 Blockchain çözümü ve yakın zamanda duyurulan P2E modeline dayanan Shiba Racing Game bulunuyor.

Yarış oyunu kendi NFT seti ile gelecek. Ayrıca ekip, dünyanın dört bir yanından oyuncuların kripto ödülleri kazanmak için katılabileceği metaverse deposunda Grand Prix yarışmalarına ev sahipliği yapmayı planlıyor.

Satın almak için doğru bir zaman mı?

Düşen fiyatlar genel hissiyatı etkilese de, bazı uzmanlar yatırımcıların yeniden yatırım yapması ve düşük fiyatlardan satın almak için bir fırsat olduğunu düşünüyor.

ABD Federal Rezervinin daha yumuşak bir duruş benimseyeceğini ve yatırımcıların riskli varlıklara olan ilgisini yeniden canlandıracağını tahmin ediyorlar.

Ayrıca, SHIB token’ının teknik analizi, yakın kısa vadede trendin tersine döndüğüne dair işaretler verirken, konsolidasyon aşamasının birkaç gün daha uzaması bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin