featured

Popüler analistten Ethereum yorumu: Eylül ayında yüzde 80 artarak 3,000 dolara ulaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, özellikle ağ etkinliğindeki son başarıları ve yaklaşmakta olan Merge nedeniyle, bu kalıcı ayı piyasasının ortasında insanların favorisi olmaya devam ediyor. Ethereum’un ayılardan aldığı ve 1,600 doların altına düşmesine neden olan önemli darbelere rağmen, bir analist 3,000 dolarlık fiyat tahminine olan güvenini koruyor.

Analist, Merge öncesi 3,000 doların mümkün olduğuna inanıyor

LedgArt’ın kurucu ortağı ve kripto analisti olan Crypto Kaleo, bir ETH fiyat tahmini yaptı. Analist, bir süredir Ethereum için Merge öncesi 3,000 dolarlık bir fiyat öngörüyor. Bunu ilk kez 8 Ağustos tarihinde söylemişti.

Kaleo’nun tahminini ilk kez yayınlamasından bu yana piyasa koşulları değişti. Dolayısıyla bu tahmini gözden geçirmesi beklenebilir. Ancak analistin yorumları piyasa koşullarından pek etkilenmedi. Son zamanlarda Kaleo, Merge öncesi 3,000 dolarlık ETH fiyatı beklediğini söylemek için Twitter’a gitti. Bu, en büyük altcoin’in mevcut değerinden %80’lik bir artışa işaret eder.

Kaleo bu konuda şunları söyledi:

Bunun, tüm zamanların en yüksek seviyelerine sahip yeni bir boğa piyasasının başlangıcı olmasını beklemiyorum.

Piyasadaki bu sıkıntılı zamanların muhtemelen birkaç yıl daha devam edeceğini kaydetti. Ancak Kaleo’ya göre bu, bazı yardım hareketlerinin olmayacağı anlamına gelmiyor.

ETH, zamanlarda Bitcoin’den daha iyi performans gösteriyor

ETH, bir süredir Bitcoin’den daha iyi performans gösteriyor. Yakın tarihli bir CryptoQuant grafiği, ETH’nin günlük ticaret hacminin BTC’yi aştığını gösterdi. ETH/BTC çifti de temmuz ayından bu yana istikrarlı bir yükseliş trendi gördü ve ağustos ortasında 0,08’e yükseldi.

Ethereum grafik

Kaleo, ETH fiyatının Merge öncesi 3,000 dolarlık bir değere ulaşması için ETH/BTC oranının 0,1’e ulaşması gerektiğine inanıyor. Ona göre, bu önümüzdeki günlerde makul bir şekilde başarılabilir.

Bitcoin’nin 28,000 ila 30,000 dolara tırmandığını varsayalım, ki bu da 0,1’lik bir oran sonucunda ETH fiyatını 2,800 bin ila 3,000 dolar aralığına yükseltir.

Ethereum Merge yaklaşırken, sorunsuz bir geçiş sağlamak için zaten hazırlıklar yapıyor. Son zamanlarda, iki işlemci Mainnet güncellemelerinde hatalar keşfetti, ancak sorunlar çözüldü. Merge, 15 Eylül’de gerçekleşecek.

ZyCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin